Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

«Να γίνει καλό ματς στο ΟΑΚΑ»

«Να γίνει καλό ματς στο ΟΑΚΑ»
Στην ανάγκη να διεξαχθεί ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γιάννης Μώραλης, μετά την αναμέτρηση με την Αρσεναλ στο «Καραϊσκάκης». Ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας τόνισε πως το ματς με τους «πράσινους» είναι το σημαντικότερο της χρονιάς και επισήμανε πως η εμφάνιση κόντρα στους «κανονιέρηδες» ήταν πολύ καλή και ουσιαστική, ενώ υπάρχουν φιλοδοξίες για διάκριση και στο Europa League.

Αναλυτικά: «Ήταν μια νίκης ουσίας για εμάς. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και η συγκομιδή μας σε βαθμούς ήταν αρκετά ικανοποιητική. Περνάμε τώρα στους ισχυρούς του Europa League. Δικαιούμαστε να έχουμε φιλοδοξίες και να προχωρήσουμε στη διοργάνωση.

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Η διαφορά στη βαθμολογία είναι μεγάλη, όμως δεν παύει να είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να γίνει ένα καλό ματς, να μην έχουμε παρατράγουδα και να κερδίσει και το ποδόσφαιρο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: