Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τους... τρέχει μέχρι να τους μάθει!!

Τους... τρέχει μέχρι να τους μάθει
Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, υπό τις οδηγίες του Λούκας Αλκαράθ, που θέλει να μάθει όσους το δυνατόν γρηγορότερα τους παίκτες του και να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον.

Οι Κώστας Καζναφέρης και Κώστας Καπετάνος που έχασαν -για προληπτικούς λόγους- το χθεσινό πρόγραμμα, προπονήθηκαν κανονικά.

Σε καλό δρόμο η αποθεραπεία του Ρούμπεν Πουλίδο, που υπολογίζεται να επανέλθει στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα (23/12).

Με την νέα χρονιά υπολογίζεται να επιστρέψει στην δράση και ο Ανδρέας Ηρακλής που έχει ξεκινήσει τρέξιμο και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμό.

Με πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο θα συνεχιστεί η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (9/12). Σε επικοινωνία με τους Αρκάδες φάνηκε ότι υπάρχει η διάθεση να παραχωρηθούν εισιτήρια στους «κίτρινους».

Στον Άρη ο Λούκας Αλκαράθ θα έχει και έναν δικό του συνεργάτη από την Ισπανία, τον Χεσούς Κανάδα Μορθίγιο, ο οποίος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με την ιδιότητα του αναλυτή-στατιστικολόγου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: