Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

«Το Περιστέρι θα σωθεί»

«Το Περιστέρι θα σωθεί»
Αισιόδοξος πως η φετινή προσπάθεια του Περιστερίου για παραμονή στην Α1 θα στεφθεί με επιτυχία, εμφανίστηκε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας των δυτικών προαστίων, Νίκος Τσαγκόπουλος.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά και την αυξημένη παρουσία του κόσμου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Πάντα όταν έρχομαι στο Περιστέρι αισθάνομαι μια συγκίνηση. Το Περιστέρι είναι στην καρδιά μου. Θυμάμαι τα παλιά. Βλέπω τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Το Περιστέρι παραμένει μια γειτονιά. Χαίρομαι που βλέπω πολύ κόσμο στο γήπεδο. Και ο Κώστας Κώτσης και ο Δημήτρης Μπαλής κάνουν πολύ καλή προσπάθεια» τόνισε αρχικά ο Νίκος Τσαγκόπουλος και συνέχισε αναφερόμενος στα αγωνιστικά:

«Πιστεύω πως η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Ο Δημήτρης (σ.σ. Κουστένης) κάνει εξαιρετική δουλειά. Γίνεται μια αγνή προσπάθεια που τυγχάνει της στήριξης του κόσμου. Με έχει εντυπωσιάσει που μπορεί και γυρίζει παιχνίδια στα οποία βρίσκεται πίσω στο σκορ ακόμη και με 15-20 πόντους. Ακόμη και κόντρα στον Ολυμπιακό γύρισε το ματς, άσχετα αν δεν το πήρε. Με τον Παναθηναϊκό δεν μας ευνόησαν οι συγκυρίες. Ακόμη είναι νωρίς και δεν είναι εύκολη η παραμονή, αφού και οι άλλες ομάδες είναι πολύ δυνατές. Ωστόσο, η διαίσθησή μου λέει πως το Περιστέρι θα σωθεί».

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Περιστερίου αλλά και για την αναγνωρισιμότητα που τυγχάνει από τους φιλάθλους.

«Ο κόσμος είναι αρκετός φέτος και συμμετέχει. Στηρίζει έμπρακτα την ομάδα. Είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων ώστε να πετύχει τους στόχους της. Ο κόσμος είναι αρκετός φέτος και συμμετέχει. Στηρίζει έμπρακτα την ομάδα. Είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Παρόλα αυτά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη του παρελθόντος:

«Έκανε κάποιες κακές επιλογές το Περιστέρι και ανοίχτηκε υπερβολικά. Δεν έπρεπε να το κάνει. Πήραν αέρα τα μυαλά μας και είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Το Περιστέρι, όπως και οι περισσότερες ελληνικές ομάδες θα πρέπει να δώσουν βάση στις Ακαδημίες. Πρέπει να βασιστούν στα ελληνόπουλα και να μην παίρνουν κάθε… καρυδιάς καρύδι από την Αμερική».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: