Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Νίκος Πασσιαλής -"Για γέλια η κατάσταση"...

O πρώην πλέον προπονητής του Άρη, Νίκος Πασσιαλής μίλησε με σκληρή γλώσσα για όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis".
"Το ξέραμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για τον Άρη και μέχρι το τέλος έτσι θα πάει. Οι παίκτες όμως είναι άνθρωποι και αυτά που γίνονται διοικητικά δε βοηθούν. Είναι για γέλια η κατάσταση. Δεν είναι σοβαρά πράγματα. Έρχονται κάποιοι να σε χαιρετήσουν και την επόμενη μέρα εμφανίζονται οι ίδιοι"
Αναφορικά με το αν θα άλλαζε κάτι σε σχέση με την παρουσία του στον πάγκο του Άρη: "Σίγουρα κάποιες κινήσεις θα ήταν διαφορετικές. Ήρθαν οι καλές εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ίσως να υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες της ομάδας. "Ψηλώθηκαν" οι παίκτες. Δε θα παίζαμε τόσο ανοιχτά σε κάποια παιχνίδια. Νομίζω ότι ο Άρης πρέπει να παίζει κλειστά σε όλους τους αγώνες".
Για τον Αλκαράθ: "Έχουμε μια συνάντηση το απόγευμα για να του πω όσα ξέρω για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα συσπειρώσει την ομάδα και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα ενισχυθεί. Απ' όσο ξέρω, ο Άρης θα πάρει φορολογική ενημερότητα και θα πάρει παίκτες. Μόνο και μόνο η παρουσία του είναι κίνητρο για τους παίκτες, οι οποίοι θέλω να πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν περισσότερο. Στα επόμενα δύο παιχνίδια με Τρίπολη και Ξάνθη ο Άρης πρέπει να πάρει 4 βαθμούς. Δε θα του πω εγώ πως να παίξει, αλλά πιστεύω ότι με τον Πουλίδο η άμυνα θα είναι καλύτερη".
Για το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί: "Φέρουμε και εμείς ευθύνη, αλλά πιστεύω ότι η όλη διοικητική κατάσταση επηρεάζει την ομάδα. Υπάρχει ανασφάλεια. Μην ξεχνάτε ότι είναι μια νέα ομάδα, άπειρη. Κάποιοι παίκτες ίσως να μην μπορούν να ανταποκριθούν στη Σούπερ Λιγκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: