Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τα βρήκε με Σάχα η ΑΕΚ!!

Τα βρήκε με Σάχα η ΑΕΚ
Τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για ένα ποσό που οι μέτοχοί της δαπανούν μηνιαίως για… τσιγάρα (40.000 ευρώ) απέφυγε η ΑΕΚ.

Η συμφωνία της «Ένωσης» με τον Σεμπάστιαν Σάχα σφραγίστηκε την Τρίτη κι έναντι ενός διακανονισμού με προκαταβολή 10.000 ευρώ, η πλευρά του Αργεντινού τερματοφύλακα δέχθηκε ν’ αναβληθεί η εκδίκαση της αίτησης που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ για διαταγή πληρωμής.

Οι δυο πλευρές είχαν συζητήσει από την περασμένη Τετάρτη το ενδεχόμενο αναβολής, στη συνάντηση που είχε ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, με τον δικηγόρο του Σάχα. Και σήμερα που ήταν προγραμματισμένο να γίνει η εκδίκαση στην ΕΠΟ, σφράγισαν τη συμφωνία τους με την καταβολή 10.000 ευρώ στον Αργεντινό τερματοφύλακα.

Βάσει του διακανονισμού που έγινε, δε, η «Ένωση» θα πρέπει να του καταβάλλει άλλες 20.000 ευρώ πριν τη νέα ημερομηνία εκδίκασης (στις 15 Ιανουαρίου) και άλλες 10.000 στις αρχές Φλεβάρη.

Μετά απ’ όλα αυτά, η ΑΕΚ πέτυχε την αναβολή της υπόθεσης (που αν εκδικαζόταν σήμερα εγκυμονούσε κινδύνους αφαίρεσης βαθμών), ενώ παρόμοια συμφωνία θα επιδιώξει και με την πλευρά του Ανέστη Αργυρίου, η υπόθεση του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 18 Δεκεμβρίου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: