Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Θέλει να νικήσει τον κουνιάδο του

Με αγωνία περιμένει την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στην Ίντερ και τη Νάπολι ο Βάλτερ Γκαργκάνο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, καθώς και με τον κουνιάδο του, Μάρεκ Χάμσικ, κάτι που τον κάνει να νιώθει παράξενα, όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Gazzetta dello sport».

Μετά από 5 χρόνια στη Νάπολι, με την οποία κέρδισε ένα Κύπελλο Ιταλίας, ο Βάλτερ Γκαργκάνο αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και να μετακινηθεί στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ. Την ερχόμενη Κυριακή, ο Ουρουγουανός μέσος θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους παλιούς του συμπαίκτες, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Με αφορμή το ματς αυτό, η «Gazzetta dello sport» ζήτησε από τον Γκαργκάνο να θυμηθεί τις στιγμές που έζησε στη Νάπολη. «Ήταν 5 υπέροχα χρόνια, αυτά που έζησα στη Νάπολη. Καταφέραμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατακτήσαμε ένα κύπελλο. Πέρασα φανταστικά με τους συμπαίκτες μου, αλλά ένιωσα πως ήρθε ο καιρός για να αλλάξω περιβάλλον. Η μετακίνησή μου στην Ίντερ ήταν αποκλειστικά δική μου επιλογή. Όλα τα άλλα που έχουν ειπωθεί ή γραφτεί, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν έφυγα τσακωμένος, ούτε λυπημένος από την ομάδα», ξεκαθάρισε ο Γκαργκάνο.

Θα αντιμετωπίσεις για πρώτη φορά τους παλιούς σου συμπαίκτες. Ποια είναι τα συναισθήματά σου; «Θα αντιμετωπίσω παλιούς συμπαίκτες, φίλους και έναν συγγενή. Ο Χάμσικ είναι κουνιάδος μου, αφού είμαι παντρεμένος με την αδελφή του. Πριν τον αγώνα, αλλά και μετά από αυτόν, θα είμαστε όλοι φίλοι. Στη διάρκεια θα κοιτάξω το καλό της ομάδας μου, που είναι η Ίντερ», τόνισε ο Ουρουγουανός.

Ποια είναι τα προγνωστικά σου; «Η βαθμολογία λέει πως η Νάπολι είναι καλύτερη από εμάς. Αυτό πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Πιστεύω πως εμείς είμαστε οι ανταγωνιστές της Γιουβέντους, οπότε καλούμαστε να νικήσουμε την Κυριακή. Για τη Νάπολι, η 3η θέση είναι καλή», σημείωσε γελώντας ο Γκαργκάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: