Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αμπντούν: «Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία ενόψει ντέρμπι»

Αμπντούν: «Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία ενόψει ντέρμπι»
Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε πως η νίκη κόντρα στους «κανονιέρηδες» θα δώσει σε όλους τους παίκτες της ομάδας την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα πιο σημαντικά που είπε ο Τζαμέλ Αμπντούν:


Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ:


«Δείξαμε πως παίζουμε με καρδιά μπροστά στο κοινό μας, όπως ήταν το αποψινό παιχνίδι. Γενικά ήταν ματς αρκετά ισορροπημένο. Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες, ενώ και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορα. Σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει την κατάλληλη ψυχολογία πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

Για το γεγονός πως Ολυμπιακό έμεινε εκτός με εννιά βαθμούς:


«Η αλήθεια είναι πως ήμασταν σε έναν δύσκολο όμιλο και το είχαμε πει από την αρχή. Τώρα κοιτάμε το Europa League. Δεν το υποτιμάμε, καθώς θέλουμε να κάνουμε και εκεί μία καλή πορεία».


Για την καλή κατάσταση που βρίσκεται από την αρχή της σεζόν:

«Δουλεύω πάρα πολύ. Ο πρόεδρος έχει δείξει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και θέλω να του το ανταποδώσω με την απόδοσή μου. Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο και θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, προκειμένου να τον βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται από την μεριά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: