Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

«Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν συμφωνίες»

«Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν συμφωνίες»
Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους είναι όλοι στη Γιουβέντους, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε την παραμονή του αγώνα με τη Σαχτάρ ο Άντζελο Αλέσιο. Ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε έδειξε να μην ενδιαφέρεται για τις φήμες που θέλουν τις δύο ομάδες να συμφωνούν σε μια… «αναίμακτη» ισοπαλία, ενώ φρόντισε να απαντήσει στον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος είχε δηλώσει πως η «Γιούβε» παίζει ένα προβλέψιμο ποδόσφαιρο.

Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Οι φήμες που θέλουν τη Σαχτάρ και τη Γιουβέντους να συμφωνούν σε μια ισοπαλία, η οποία θα έδινε και στις δύο το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, διαψεύδονται κατηγορηματικά από όλους. Μετά τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη για να ανεβάσει την αυτοεκτίμησή της, ήρθε η σειρά του Άντζελο Αλέσιο να τονίσει πως η «Μεγάλη Κυρία» θέλει, όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου.

«Η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε για να τερματίσουμε πρώτοι. Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία. Όσες φορές κάποια ομάδα το έκανε, στο τέλος έχασε. Σε αυτό το επίπεδο είναι αδύνατον να υπάρξουν συμφωνίες», τόνισε ο Αλέσιο.

Ο Κιελίνι ήταν αμφίβολος μέχρι πριν λίγες μέρες. Ποια είναι η κατάστασή του λίγο πριν το ματς; «Ο Τζόρτζιο προπονήθηκε κανονικά, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή και θα αποφασιστεί από τον Αντόνιο Κόντε. Εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Πριν το πρώτο ματς, ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει πως η «Γιούβε» παίζει ένα προβλέψιμο ποδόσφαιρο. Ποια είναι η απάντησή σας σε αυτή την κριτική; «Αυτή είναι η άποψη του Λουτσέσκου και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να απαντήσω. Θέλω να θυμίσω πως και η Μπαρτσελόνα παίζει συνεχώς το ίδιο ποδόσφαιρο, αλλά κερδίζει. Εμείς παίζουμε με έναν τρόπο που πέρσι μας έδωσε ένα αήττητο πρωτάθλημα. Πολλοί θα ήθελαν να παίζουν το προβλέψιμο ποδόσφαιρο της Γιουβέντους», δήλωσε ειρωνικά ο Άντζελο Αλέσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: