Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τζεμπούρ: «Δείχνουμε χαρακτήρα σαν ομάδα»

Τζεμπούρ: «Δείχνουμε χαρακτήρα σαν ομάδα»
Αρκετά ικανοποιημένος ήταν από τη νίκη 2-1 επί της Άρσεναλ ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει χαρακτήρα ως ομάδα και ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Επιπλέον για την παρουσία πλέον των «ερυθρόλευκων» στο Γιουρόπα Λιγκ, θεωρεί ότι πρέπει να κοιτάξουν κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι κάνουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζεμπούρ:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός όπως και πέρυσι έτσι και φέτος έφτασε στους εννιά βαθμούς σε έναν δύσκολο όμιλο, είπε: «Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος δεν κάναμε καλή αρχή και ηττηθήκαμε στην πρεμιέρα από την Σάλκε. Στη συνέχεια ήμασταν καλοί, παίξαμε πολύ καλά παιχνίδια και δείχνουμε ότι έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα και μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα».

Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει στο μέλλον ο Ολυμπιακός για να μην κυνηγάει στην βαθμολογία τους αντιπάλους του, σχολίασε: «Πρέπει να σκεφτόμαστε το πώς παίζουμε εμείς και όχι να κοιτάμε τους υπόλοιπους. Δεν πρέπει να μπαίνουμε στην διαδικασία ότι κυνηγάμε τους άλλους. Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες».

Για τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ και αν μπορούν να πετύχουν κάτι καλό είπε: «Θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα- βήμα. Το ποδόσφαιρο παίζεται έτσι και πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν με ρωτάγατε θα έλεγα ότι θέλω να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε και την κλήρωση».

Για το αν μπορεί να παίζει μαζί με τον Μήτρογλου: «Είναι πολύ έξυπνος και καλός παίκτης. σίγουρα μπορούμε να παίξουμε μαζί. Μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται γιατί δημιουργούνται χώροι και μπορώ να παίξω και εγώ καλύτερα».

Για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πάντα περήφανοι για την ομάδα τους και πάντα έρχονται στο γήπεδο. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό. Τους αφιερώνουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: