Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυση στον Μπρέσκα η Παναχαϊκή!

Το… σίριαλ Παναχαϊκής – Μπρέσκα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Η πατρινή ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού για συκοφαντική δυσφήμιση, λόγω δηλώσεων που έκανε στα Μέσα της πατρίδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αποχώρησε από την ομάδα καθώς δεν πληρωνόταν.

Όσον αφορά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της Παναχαϊκής, οι Πατρινοί εμφανίζονται βέβαιοι πως θα απαλλαχθούν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή αποφάσισε να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση νομικού προσώπου εταιρείας και αγωγή για αποζημίωση εις βάρος του Mario Breska για την ψευδή και συκοφαντική δήλωσή του σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας του την οποία αναπαρήγαγαν και ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δήθεν « αποχώρησε από την ΠΑΕ Παναχαϊκή γιατί δεν πληρωνόταν. Η αλήθεια είναι ότι ο Mario Breska προεισέπραξε από την Παναχαϊκή σχεδόν το μισό συμβόλαιό του και κόστισε μέχρι να απομακρυνθεί λόγω αδυναμίας του να προσφέρει και των προβλημάτων που δημιουργούσε στα αποδυτήρια περισσότερο από 30.000,00 ευρώ.

Έκπληξη έχει προκαλέσει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή η άσκηση πειθαρχικής δίωξης της εταιρείας από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα γιατί ο πρώην πρόεδρος και πρώην μεγαλομέτοχος κ. Αλέξιος Κούγιας επέλεξε για τους δικούς του λόγους να παρακολουθήσει ως απλός φίλαθλος τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου υπό την προστασία της αστυνομίας η οποία προηγουμένως είχε υποβάλλει ερώτημα στην αρμόδια εισαγγελία. Σημειωτέον, ότι στην κατάσταση των φιλοξενουμένων την οποία παρέδωσε το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν περιλαμβανόταν το όνομα του κ. Κούγια και τον τοποθέτησε εκεί για την ασφάλειά του η Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι βεβαία για την απαλλαγή της στην συγκεκριμένη πειθαρχική δίωξη.

Σύσκεψη έγινε στα γραφεία των ακαδημιών της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την έναρξη των εργασιών και την ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου στην Εγλυκάδα. Κατά την διάρκεια της συσκέψεως στην οποία συμμετείχαν τηλεφωνικώς και οι κατασκευάστριες εταιρείες των πλαστικών γηπέδων και των γηπέδων χόρτου αποφασίστηκε τόσο η τοποθέτηση του φυσικού χόρτου όσο και του πλαστικού χόρτου να έχει ολοκληρωθεί έως στις 30 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: