Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

«Διψάει» για την πρόκριση ο Αζάρ!!

«Διψάει» για την πρόκριση ο Αζάρ
Να προκριθεί η Τσέλσι στη φάση των «16» των ομίλων του Champions League επιθυμεί διακαώς ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να προκριθούν οι «μπλε» σε νοκ-άουτ παιχνίδια, ώστε να μην δουν νωρίς την πόρτα της εξόδου από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πράγμα που έγινε με την Λιλ την περασμένη σεζόν.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θέλει οπωσδήποτε νίκη κόντρα στη Νόρτζελαντ και ταυτόχρονη ήττα της Γιουβέντους στο Ντόνετσκ απέναντι στη Σαχτάρ προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση.

«Δυστυχώς όλα εξαρτώνται από το τελευταίο ματς. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα, πάση θυσία. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με την Λιλ πέρυσι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Αζάρ, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Στόχος της Τσέλσι είναι η κατάκτηση του τροπαίου, ενώ με τη Λιλ ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Επιπλέον είναι διαφορετικές και οι απαιτήσεις του κόσμου, καθώς όλοι περιμένουν από την ομάδα να κερδίζει, πράγμα που αυξάνει λίγο παραπάνω την πίεση».

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι επεσήμανε ότι θέλει να βελτιώνει συνέχεια τις εμφανίσεις του και εξήγησε γιατί απολαμβάνει την συνεργασία με τον Όσκαρ και τον Χουάν Μάτα:

«Είμαστε όλοι παρόμοιοι παίκτες. Είμαστε νεαροί και προσγειωμένοι. Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί, αρχίσαμε να βελτιώνουμε και τη μεταξύ μας συνεργασία. Το ζητούμενο είναι να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε αναμέτρηση και να προσπαθείς για το καλύτερο, έτσι ώστε να μην αισθάνεσαι τύψεις μετά για όλα όσα μπορούσες να έχεις κάνει και δεν έκανες».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: