Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτιά και με τα «δεύτερα»

Πρωτιά και με τα «δεύτερα»
Τι και αν ο προπονητής της Σάλκε, Χούμπ Στέφενς, άφησε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της ομάδας εκτός ενδεκάδας, προκειμένου να τους ξεκουράσει;

Τα «δεύτερα» του γερμανικού συλλόγου δεν «μάσησαν» στην έδρα της Μονπελιέ και έφυγαν από το «Λα Μοσόν» με το 1-1.

Αποτέλεσμα που φέρνει τους «βασιλικούς μπλε» στην κορυφή του δεύτερου ομίλου με 12 βαθμούς, αφού η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο άλλο ματς του ίδιου γκρουπ, με αποτέλεσμα να τερματίσει πίσω από τους Γερμανούς.

Τώρα όσον αφορά στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήθελαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και να εκμεταλλευτούν τις απουσίες της Σάλκε. Έτσι, τα σουτ των Καμπελά και Ερέρα ήταν οι πρώτες καλές ευκαιρίες του ματς. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως ακόμη και έτσι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαιτέρως την εστία του Λιγκαλί.

Στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που με το… καλησπέρα άνοιξαν το σκορ με τον Χέβεντες στο 56’. Αυτό, όμως δεν επηρέασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχιζαν να πιέζουν, προκειμένου να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά αυτό ήρθε στο 59’ με τον Ερέρα, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χίλντεμπραντ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν άλλες καλές ευκαιρίες και να μείνει το 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.



szólj hozzá: S1-1M www.goalsup.com


Μονπελιέ (Ζιράρ): Λιγκαλί, Κονγκρέ, Ίλτον, Εμπιβά, Μπεντιμό, Σταμπουλί (46’ Πιτάου), Εστράδα, Καμπελά, Καμαρά (67’ Ουτάκα), Μουνιέ (67’ Μπελχαντά), Ερέρα.

Σάλκε (Στέφενς): Χίλντεμπραντ, Μέτσελντερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Κολάσινατς, Μπαρνέτα (72’ Τζόουνς), Νόισταλντερ, Χόλτμπι, Ντράξλερ, Μαρίκα (77’ Χούντελαρ), Πούκι (84’ Ομπάσι).

Βαθμολογία ομίλου:

1)Σάλκε 12 (10-6)
2)Άρσεναλ 10 (8-2)
3)Ολυμπιακός 9 (9-9)
4)Μονπελιέ 2 (6-12)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: