Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Λεμονής: «Πρωτόγνωρα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Για την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και την πιθανή μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή "Στη Σέντρα" ο Τάκης Λεμονής.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επικείμενη μετακίνηση του έμπειρου μέσου:

«Ο Κατσουράνης είναι ένας παίκτης που μπορεί με την εμπειρία του να ανεβάσει επίπεδο. Παρακολούθησα ότι ο ΠΑΟΚ έκανε κάποιο σχεδιασμό το καλοκαίρι και τώρα δημιουργούνται διαφορετικά δεδομένα. Στο τέλος θα φανεί αν κάποιες κινήσεις είναι σωστές ή όχι, το πώς θα δέσει στον ΠΑΟΚ είναι άλλο πράγμα. Στην αρχή της σεζόν ήταν διαφορετικός ο σχεδιασμός. Όχι με βάση τους στόχους, αλλά με βάση τα οικονομικά. Ο ΠΑΟΚ θέλει να στοχεύσει σε κάτι υψηλότερο, όχι ίσως από αυτή την χρονιά. Έχουμε δει παραδείγματα σπουδαίων παικτών που δεν τα πάνε καλά σε μια ομάδα και μετά βρίσκουν τον εαυτό τους. Από τον Παναθηναϊκό δεν έφυγε καλά, αλλά θέλει να αλλάξει αυτή την εικόνα και να βρει τον εαυτό του. Θα μείνει σε αγωνιστική δράση και αυτό ίσως του δώσει και θέση στην εθνική».

Για την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος και το ότι κινδυνεύουν ΑΕΚ και Άρης:

«Διανύσαμε μεγάλο κομμάτι της σεζόν και τα πράγματα για την ΑΕΚ είναι αρκετά επικίνδυνα. Είναι πρωτόγνωρα τα πράγματα τα οικονομικά προβλήματα λύγισαν αρκετές ομάδες και το πρωτάθλημα άρχισε χαριστικά για κάποιες και η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Το καμπανάκι είχε χτυπήσει εδώ και χρόνια για κάποιες και είμαι περίεργος να δω την εξέλιξη. Ο κίνδυνος να πέσει η ΑΕΚ είναι ορατός και με στεναχωρεί αυτό το πράγμα. Και ο Άρης είναι σε μια θέση που φέρνει προβληματισμό. Το πιο δύσκολο είναι ότι οι ομάδες αυτές δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις και δεν μπορούν να τις διαχειριστούν».


Τέλος για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης:
«Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και είναι εφικτός στόχος της δεύτερης θέσης, όμως από πίσω έρχονται ομάδες που έχουν μεγαλύτερη ψυχολογική άνεση. Κάποτε για τον Αστέρα και τον Ατρόμητο ήταν άπιαστο όνειρο η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, για αυτό έχουν και λιγότερο άγχος, ενώ στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: