Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta για τον... τελικό του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ και τις «πράσινες» πιθανότητες πρόκρισης που υπάρχουν!
Με ρωτούν πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες αν πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί η ομάδα την Πέμπτη στο Λονδίνο σε βάρος της Τότεναμ. Η απάντηση είναι απλή. Ναι το πιστεύω, διότι όταν μία πρόκριση κρίνεται σε ένα παιχνίδι 90 λεπτών, όλα μπορούν να γίνουν. Φυσικά το ρόστερ των δύο ομάδων δεν επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία.
Αν ήταν έτσι, όμως, οι καλύτερες ποιοτικά ομάδες θα κέρδιζαν πάντα τις χειρότερες ποιοτικά ομάδες. Κάτι που δεν συμβαίνει. Το δεύτερο , που με κάνει να πιστεύω στο θαύμα είναι ο τι ο κακός Παναθηναϊκός φέτος στα περισσότερα παιχνίδια του ομίλου έχοντας δεχθεί δύο τριάρες εκτός από Λάτσιο και Μάριμπορ, έχοντας φέρει δύο ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ με Τότεναμ και Λάτσιο και έχοντας κάνει μόλις μία νίκη με την Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ, είναι ακόμα στο κόλπο της πρόκρισης και τα παίζει όλα σε 90 λεπτά στο Λονδίνο.
Κόντρα στην Τότεναμ , που ναι μεν θέλει να προκριθεί, αλλά δείχνει ότι καίγεται περισσότερο για να μπει στην τετράδα στην πρέμιερ λιγκ. Μία Τότεναμ που δεν θα έχει το μεγαλύτερο όπλο της τον Μπέιλ λόγω τραυματισμού, μία Τότεναμ που γνωρίζοντας τον Παναθηναϊκό από τα φετινά  ευρωπαϊκά του παιχνίδια, είναι πιθανό να αντιμετωπίσει με μπλαζέ ύφος το παιχνίδι.
Με την έννοια ότι βολεύεται και με τη νίκη και με την ισοπαλία και ότι εύκολα, η δύσκολα θα τα καταφέρει . Αν αυτό συμβεί οι πιθανότητες να γίνει το θαύμα αυξάνονται.
Εδώ που έφθασε το πράγμα όλα γίνονται. Το απόλυτο φαβορί είναι η Τότεναμ , αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει κάτι. Μόνο να κερδίσει έχει και σε 90 λεπτά μπορούν όλα να γίνουν.



πηγή: gazzetta.gr