Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ποιες γυναίκες φτάνουν σε οργασμό συχνότερα;

Άλλες φτάνουν πιο εύκολα, άλλες πιο δύσκολα και άλλες καθόλου! Ποιες τα καταφέρνουν όμως και γιατί;
Οι ηλικιωμένες κυρίες
Οι ηλικιωμένες κυρίες τα πάνε μια χαρά στο κρεβάτι σύμφωνα με μελέτη στην επιθεώρηση The American Journal of Medicine. Αυτό οφείλεται στο λιγότερο άγχος για τις επιδόσεις τους και τη μεγαλύτερη οικειότητα που έχουν με το σώμα τους. Είναι, επίσης, πιθανό ότι οι σεξουαλικά ικανοποιημένες γυναίκες ζουν περισσότερο.
Οι συντηρητικές
Οι οπαδοί του πολιτικού συντηρητισμού είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμούς από όσους έχουν άλλο πολιτικό προσανατολισμό, όπως διαπιστώθηκε σε πρόσφατη μελέτη. Οι οπαδοί των συντηρητικών κομμάτων έχουν την τάση να είναι πιο σίγουροι για τις αξίες τους και μπορούν να χαλαρώσουν πιο εύκολα, κάτι βασικό για πραγματικά καλό σεξ.
Οι γυναίκες με αρρενωπούς συντρόφους 
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνιας, οι γυναίκες με πιο αρρενωπούς συντρόφους έφταναν πιο συχνά σε οργασμό, «κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης» λέει ο επικεφαλής της μελέτης, David Andrew Puts, Ph.D. Άρα, δεν πας στο κρεβάτι με τον καυτό τύπο που γνώρισες μόνο για τη δική σου εγωιστική απόλαυση – είναι θέμα φυσικού ενστίκτου.  kamarinia gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: