Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Στο… όριο ο Σουμπίνιο!!


Στο… όριο ο Σουμπίνιο
Τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σουμπίνιο στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ. Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου για κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο επιβεβαιώθηκαν και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το προσεχές ματς με τους Κρητικούς.

Όλοι στο «στρατόπεδο» των Περιστεριωτών περίμεναν πώς και πώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας την Τρίτη. Δυστυχώς, οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν είναι σε θέση να προπονηθεί ακόμα, καθώς σήμερα έκανε μόνο τρέξιμο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα τον περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή και εφόσον προς το τέλος της εβδομάδας δεν αισθάνεται πόνους και μπορέσει να προπονηθεί, τότε πιθανώς συμπεριληφθεί στην αποστολή. Κατά τα άλλα, ο Σερβοέλληνας δεν έχει κανένα άλλο «πονοκέφαλο».

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου.

*Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα του Σαββάτου. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από το Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου. Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν εισιτήρια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: