Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

«Νικήστε για να παίξετε με τη Γιουβέντους»

«Νικήστε για να παίξετε με τη Γιουβέντους»
Μπορεί το ενδιαφέρον τους να εστιάζεται στο πρωτάθλημα, οι άνθρωποι της Κάλιαρι, ωστόσο, δείχνουν να θέλουν τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι του Κυπέλλου Ιταλίας με την Πεσκάρα. Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο προπονητής της ομάδας, Ίβο Πούλγκα, που επισήμανε πως σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας της Σαρδηνίας αποτελεί το γεγονός πως στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους.

Οι αγώνες του κυπέλλου αποτελούν για αρκετούς προπονητές την ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, καθώς και να ξεκουράσουν τους λεγόμενους βασικούς ενόψει των σημαντικότερων αγώνων του πρωταθλήματος. Κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Πεσκάρα ο Ίβο Πούλγκα, ο οποίος, ωστόσο, δεν δέχεται πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την υποχρέωση σαν… αγγαρεία.

«Δεν θέλω να ακούω πως θα είμαστε αδιάφοροι στο παιχνίδι του κυπέλλου. Σίγουρα μας ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα, αλλά σεβόμαστε τον θεσμό του κυπέλλου και θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, ούτε καν στην προπόνηση», επισήμανε ο Πούλγκα.

Αν προκριθείτε, θα τεθείτε αντιμέτωποι με τη Γιουβέντους. Μήπως αυτό είναι ένα… αντικίνητρο; «Το αντίθετο, πρόκειται για ένα ακόμα κίνητρο. Το να αντιμετωπίζεις την πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι από μόνο του σημαντικό. Για αυτό περιμένω από όσους αγωνιστούν με την Πεσκάρα να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Θα έχουν την ευκαιρία να μου αποδείξουν πως αξίζουν μεγαλύτερης συμμετοχής, αλλά θα κερδίσουν και το δικαίωμα να παίξουν κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους. Αν αυτό δεν αποτελεί κίνητρο…», τόνισε ο προπονητής της Κάλιαρι, που ζήτησε από όλους να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και να κάνουν μια νέα αρχή.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: