Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μοίρασε πριμ ο… Γκερέιρο!!


Μοίρασε πριμ ο… Γκερέιρο!
Είναι ασταθής. Μερικές φορές εκνευριστικός (στο παιχνίδι του).

Εκτός αγωνιστικού χώρου όμως, ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι «όλα τα λεφτά».

Κυριολεκτικά!

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, ο Βραζιλιάνος υποσχέθηκε… πριμ στους συμπαίκτες του.

Και ενώ εκείνοι είχαν πιστέψει πως τους έκανε πλάκα, την Τρίτη παρουσιάστηκε κανονικά με το «πακέτο» στην προπόνηση!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκερέιρο δικαιολογεί εμπράκτως τον ηγετικό ρόλο του στη φετινή ΑΕΚ. Είχε προηγηθεί το τραπέζι που έκανε σε όλη την ομάδα (με αφορμή τη γέννηση της κόρης του) και το «τσοντάρισμα» (μαζί με άλλους παλιούς και τον Λίνεν) στο ποσό που είχε εξοικονομηθεί από τη μη παραμονή στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όταν εξέφρασε ωστόσο την πρόθεση -πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συναισθανόμενος την κρισιμότητά του- να μοιράσει 1.000 ευρώ ως πριμ σε περίπτωση νίκης, οι περισσότεροι συμπαίκτες του πίστεψαν ότι έκανε πλάκα. Σ’ αυτό το πλαίσιο… χαβαλέ εξάλλου, τον ρωτούσαν στ’ αποδυτήρια μετά το τέλος του χθεσινού ματς «πού είναι τα λεφτά».

Κι αφού δεν τον πίστεψαν ούτε όταν τον άκουσαν να τους λέει «θα τα φέρω αύριο στην προπόνηση», τον πίστεψαν… μια και καλή σήμερα! Όταν ο Γκερέιρο πήγε κανονικά με τα λεφτά στα Σπάτα και θέλησε να τα μοιράσει.

Κάτι που έγινε τελικά (κατόπιν παραινέσεων και των παλιότερων) στους νέους παίκτες που είναι και οι πιο χαμηλόμισθοι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η κίνησή του αποτέλεσε αφορμή για να συνεννοηθούν όλοι μαζί και παρόμοια πρωτοβουλία να αναληφθεί και πριν το -επίσης κρίσιμο- ματς με τον Πανθρακικό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: