Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Κωνσταντίνου: «Ο Κατσουράνης θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ»





 

Για τη μετακίνηση του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και παλαίμαχος άσος των «πρασίνων», Βασίλης Κωνσταντίνου. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είναι καλή προοπτική για τον ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Κατσουράνη. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, από τα στελέχη που έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην εθνική ομάδα, αλλά και στις ελληνικές ομάδες που αγωνίστηκε».

Για το αν «ενοχλεί» τον Παναθηναϊκό η μεταγραφή:

«Δεν ενοχλεί. Αν μας ενοχλούσε, δε θα τον αφήναμε να φύγει. Ο Κατσουράνης είναι ένας πολύ καλός παίκτης, στον Παναθηναϊκό όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει για πολλούς λόγους. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο γι αυτόν και για μας αυτό δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη».

Για το αν συμφώνησε και ο ίδιος με την απομάκρυνση του παίκτη:

«Από τη στιγμή που ο πρόεδρος πήρε αυτή την απόφαση δε θα μπορούσα να πω κάτι διαφορετικά. Συμφώνησα κι εγώ σε αυτή την απόφαση. Ο Κατσουράνης έπαιξε και στον Παναθηναϊκό, αλλά τιμωρήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, θα έμενε έξι αγωνιστικές έξω και η διοίκηση έκρινε ότι δε θα μπορούσε να συνεχίσει».

Τέλος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης:

«Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για τη δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας είναι ομάδες που στέκονται καλά στα πόδια τους και θα είναι δύσκολη διεκδίκηση. Εξαρτάται και από τη διαφορά των βαθμών για τα πλέι-οφ. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε πάρει κι άλλα παιχνίδια επί εποχής Φερέιρα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: