Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Θέλει να επιστρέψει ο Τρεζεγκέ!!

Θέλει να επιστρέψει ο Τρεζεγκέ
Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport». Ο βετεράνος επιθετικός αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ από τον Ιανουάριο του 2012 αλλά η καριέρα του στους «εκατομμυριούχους» δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε.

Μπορεί να βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία της Αργεντινής, φέτος όμως έχει χάσει τη φόρμα του και οι φίλαθλοι της ομάδας τον θεωρούν ως τον κύριο υπεύθυνο για την αποχώρηση του Ματίας Αλμέιντα από τον πάγκο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην απολαμβάνει ο Γάλλο επιθετικός την καριέρα του στην Αργεντινή και να θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να κλείσει την καριέρα του.

Με τη Μονακό να έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία της να τον επανεντάξει στο δυναμικό της, ο 35χρονος άσος επιθυμεί να αγωνιστεί στο γαλλικό ή στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πολλές ιταλικές ομάδες θα ενδιαφέρονταν να τον αποκτήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν και η επιλογή της Μονακό δεν αφήνει τον Τρεζεγκέ αδιάφορο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: