Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ξέρει και η Ρεάλ από ανατροπές!!

Ξέρει και η Ρεάλ από ανατροπές!
Όχι, δεν κάνει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανατροπές.

Κάνει και η Ρεάλ Μαδρίτης!

Τι και αν η «βασίλισσα» βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ; Εν τέλει επικράτησε 3-2 της Βαγιαδολίδ για την 15η αγωνιστική της Primera Division και μείωσε στο -8 από τη Μπαρτσελόνα, έστω και αν οι Καταλανοί αγωνίζονται την Κυριακή.

Μόλις στο 7’ ήρθε το «πάγωμα» για τους Μαδριλένους, καθώς ο Μανούτσο των γηπεδούχων έκανε το 1-0 νωρίς και έβαλε δύσκολα. Προς στιγμήν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αντέδρασε, με τον Μπενζεμά να κάνει το 1-1 στο 12’ και να φαίνεται ότι θα γυρίσει γρήγορα το ματς.

Κι όμως. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού το είχε πάρει προσωπικά και δέκα λεπτά αργότερα, έβαλε για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ την Βαγιαδολίδ και ο κίνδυνος για νέα «γκέλα» στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Κάπου εκεί όμως πήρε το «όπλο» του ο Εζίλ. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, στο 45’ ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο πολύ όλοι κατάλαβαν ότι 45λεπτά ήταν αρκετά στη «βασίλισσα» να πετύχει ακόμα ένα γκολ για τη νίκη.

Όπως και έγινε. Γιατί πάλι ο ίδιος παίκτης στο 72’ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 3-2 υπέρ της ομάδας του, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος για να δώσει στη Ρεάλ 3 βαθμούς, να διατηρηθεί στο -8 από τη Μπαρτσελόνα και να ελπίζει σε τυχόν στραβοπάτημα των Καταλανών.





Valladolid 2-3 Real Madrid από goalsarena2012




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: