Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν είναι τραυματίας ο Σνάιντερ»

«Δεν είναι τραυματίας ο Σνάιντερ»
Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ έχασε την προπόνηση της Παρασκευής σύμφωνα με την επίσημη Ίντερ λόγω ενός προβλήματος στην κνήμη αλλά η γυναίκα του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε ότι ο σύζυγός της δεν είναι τραυματίας, μέσω μηνύματος στην προσωπική της σελίδα στο Twitter.

Η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται και οι φήμες στη γείτονα χώρα ότι οι «νερατζούρι» θα παραχωρήσουν τον Ολλανδό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φουντώνουν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έσπασε το εμπάργκο δηλώσεων μέσω του Twitter από το σύλλογο του , αφού μέσα στην εβδομάδα ανήρτησε μήνυμα που ενημέρωνε ότι δε θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού για το Europa League.

Χθες με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έγινε γνωστό ότι ο Ολλανδός άσος έχασε την προπόνηση λόγω ενός προβλήματος στην κνήμη και ότι θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Κάτι που διέψευσε η σύζυγος του Σνάιντερ, Γιολάντα Καμπάου με μήνυμα στο λογαριασμό της στο Twitter απαντώντας έτσι σε μηνύματα φιλάθλων της Ίντερ που ρωτούσαν για την υγεία του μεσοεπιθετικού των «νερατζούρι» γράφοντας: «Δεν είναι τραυματίας, είναι πολύ καλά στην υγεία του».

Όταν οι φίλαθλοι της έλεγαν να πείσει τον άνδρα της να μείνει στην ομάδα, η Γιολάνατα Καμπάου απάντησε με νέο της μήνυμα: «Πιστέψτε με δεν είναι αυτό το πρόβλημα, αγαπάει πολύ το σύλλογο, αλλά θα δούμε».

Ο Ολλανδός άσος τελευταία βρίσκεται στο περιθώριο από την ομάδα του Μιλάνου λόγω του ότι έχει αρνηθεί να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με το σύλλογο, μειώνοντας σε 6 εκατ. ευρώ τις ετήσιες αποδοχές του , κάτι βέβαια που αρνείται η πλευρά των «νερατζούρι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: