Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Μισή» με Τορίνο η Μίλαν!!

«Μισή» με Τορίνο η Μίλαν
Πολλά προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει η Μίλαν εν όψει του αγώνα με την Τορίνο κάτι που προφανώς προβληματίζει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος υποστηρίζει ότι η ομάδα θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον προσεχή Φεβρουάριο στις αναμετρήσεις του Champions League.

Οι «ροσονέρι» αντιμετωπίζουν την Τορίνο αύριο με πολλές απουσίες, καθώς οι Ρικάρντο Μοντολίβο, Κέβιν Κονστάντ, Αλεσάντρε Πάτο, Τζαμέλ Μεσμπά και Ντανιέλε Μπονέρα είναι τραυματίες, ενώ ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ είναι τιμωρημένος.

«Είναι πραγματικά κρίμα γιατί ο Μοντολίβο τα πήγαινε εξαιρετικά τελευταία, ενώ ο Μπόατενγκ και ο Κονστάντ συνεχώς βελτιώνονται. Υποθέτω όμως ότι οι τρεις παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων», τόνισε ο τεχνικός της Μίλαν σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεν ξέρω αν θα είναι η βραδιά του Πατσίνι, αυτός ή ο Μπόγιαν θα είναι βασικός. Είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του Πατσίνι καθώς έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα, αλλά χρειάζεται να σκοράρει περισσότερο.

Ο Ιγνάσιο Αμπάτε και ο Λούκα Αντονίνι έχουν επιστρέψει από τραυματισμούς, ο Σούλεϊ Μουντάρι είναι κοντά στην επάνοδο του και ο Ντανιέλε Μπονέρα θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Οι Μοντολίβο και Κονστάντ θα επιστρέψουν κόντρα στην Πεσκάρα.

Ο Πάτο ακόμη πονάει στο γόνατο δεν είναι κάτι απλό και θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του την επόμενη εβδομάδα. Ο Αμέλια πιθανό να ξεκινήσει βασικός καθώς είναι σε καλή κατάσταση.

Πάντως δεν είναι η καλύτερη στιγμή να μιλάμε για μεταγραφές. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η ομάδα διαθέτει 32 παίκτες που είναι πάρα πολλοί
», συμπλήρωσε ο 45χρονος τεχνικός.

Η Μίλαν είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Άντζελο Ογκμπόνα της Τορίνο.

«Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δε μου αρέσει να μιλάω για ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλες ομάδες.

Η Τορίνο είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Τι σύστημα θα παίξουμε δεν ξέρω, θα είναι 4-3- και μετά βλέπουμε
», σχολίασε ο Αλέγκρι.

Οι Μιλανέζοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον όμιλο τους στο Champions League και ο τεχνικός τους ελπίζει ότι θα είναι έτοιμοι στις νοκ άουτ αναμετρήσεις της διοργάνωσης:

«Έχουμε ακόμη τρεις μήνες μπροστά μας και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ιταλικό πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τον Φεβρουάριο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: