Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Περήφανος για τους παίκτες και την ομάδα μου»

«Περήφανος για τους παίκτες και την ομάδα μου»
Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, αλλά και περήφανος για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη επί της Κέρκυρας, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων επισήμανε τις αντιξοότητες του αγώνα, ενώ θέλει καλή παρουσία στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάνε ήρεμοι στη διακοπή λόγω των γιορτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χριστόπουλος:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για τακτική. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες της Κέρκυρας, δυστυχώς το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για την ομάδα μου», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τη νίκη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, είπε: «Ανταποκριθήκαμε και στη δύναμη που πήγε το παιχνίδι και στο μυαλό και στην ψυχή. Καταφέραμε να δώσουμε ότι έχουμε μέσα μας και να πάρουμε μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς. Ήταν πολύ σημαντική βαθμολογικά».

Για το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Έχουμε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει από τώρα να σκεφτόμαστε αυτό το ματς, να προετοιμαστούμε κι αν μπορέσουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα για τον πρώτο γύρο και να κάνουμε καλές γιορτές όλοι».

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα, είπε: «Μας λείπουν τέσσερις νίκες. Όταν τις κάνουμε, θα μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: