Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ούτε τώρα…!

Ούτε τώρα…
Αστέρας και Άρης έμειναν στο 1-1 στην Τρίπολη με το παιχνίδι να δίνει τη δυνατότητα και στις δύο ομάδες να φύγουν με το τρίποντο αλλά να… κάνουν στο τέλος την δουλειά τους.

Ο Αστέρας δεν έχασε ούτε αυτή τη φορά στην έδρα του, ενώ ο Άρης, από την άλλη πλευρά, δεν νίκησε ούτε τώρα. Δοκάρι και χαμένο πέναλτι με τον Έγκον για την ομάδα του Τσιώλη, η οποία τελείωσε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουρμπέλη.

Κακοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν φύγουν με το τρίποντο στο τέλος.



Σε παιχνίδια που οι απουσίες αλλοιώνουν κατά πολύ την ενδεκάδα κάθε ομάδας, αυτό που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο είναι η θέληση. Ο Άρης έδειξε να έχει περισσότερη, τέτοια, και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, στο ντεμπούτο του Αλκαράθ έτοιμος να δείξει πως δεν έχει ανάγκη κανέναν… Αγκάνθο. Μάλιστα, το πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Γιαννιώτας, έβαλε στη θέση του οδηγού την ομάδα του Ισπανού τεχνικού.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Τσιώλη παρέταξε την ομάδα με αλλαγές, άφησε εκτός του Ντε Μπλάσις και έδωσε ξανά την ευκαιρία στον Καλαντζή, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι, όπως και με τον Πανθρακικό, ξεκίνησε από την αρχή όμως παρέμεινε… «άφαντος». Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά και όσες φορές το έκαναν, κυρίως με τον Γκάμπριελ, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διορθωτικές κινήσεις για τους Αρκάδες. Κουρμπέλης και Ντε Μπλάσις πέρασαν στο παιχνίδι για να αλλάξουν τις όποιες ατέλειες όμως αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι έχασε τον όποιο ρυθμό είχε στο πρώτο μέρος, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν μηδαμινές, ενώ ο Άρης προσπαθούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα που θα του έδινε ένα σημαντικό τρίποντο.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα του Αλκαράθ μπορεί να «δραπετεύσει» από την Τρίπολη με τη νίκη, ο Καλαντζής προσπάθησε να κάνει μια σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννίτση και κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη, ενώ λίγο αργότερα ο Έγκον σημάδεψε το δοκάρι του νεαρού τερματοφύλακα και έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Βραζιλιάνος βάλθηκε να γίνει ο μοιραίος παίκτης για τους Αρκάδες, αφού κέρδισε πέναλτι από τον Διούδη, όμως εκείνος τον κέρδισε στην εκτέλεση και κράτησε το 1-1 για την ομάδα το.





Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φραγκουλάκης (46’ Κουρμπέλης), Καρντάσιο (46’ Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Καλαντζής, Γκάμπριελ (67’ Έγκον), Ναβάρο.

Στον πάγκο: Μπαντής, Γιαλούσης, Κωστούλας, Ρούσσης.

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός (80’ Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Μιγκέλ, Σούνας, Τριανταφυλλάκος (64’ Αγγελούδης), Γιαννιώτας (87’ Παπαζαχαρίας).

Στον πάγκο: Γκούσεφ, Ψυχογιός, Τσουκάνης, Καπετάνος.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: