Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αναστόπουλος: «Τουλάχιστον την ισοπαλία»

Αναστόπουλος: «Τουλάχιστον την ισοπαλία»
Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα (3-2) από τον Ατρόμητο και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε πως η ομάδα του θα έπρεπε να φύγει από το Περιστέρι τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, έπρεπε να βγει άουτ η μπάλα πριν πετύχει ο Ατρόμητος το τρίτο του γκολ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχουν φάσεις από τον Ατρόμητο εν αντιθέσει με εμάς που είχαμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Εμείς διατηρούμε την καλή εμφάνιση, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα. Είμαστε μέσα στον στόχο μας και προχωράμε. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια, είχαμε τρομερή διάθεση. Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες και ο Ατρόμητος τα γκολ», είπε αρχικά ο προπονητής των Κρητικών, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τα παιδιά είναι πολύ εκνευρισμένα, επειδή οι παίκτες του Ατρόμητου δεν τήρησαν το fair play, καθώς είναι μία ομάδα με ήθος. Ο Κουτσιανικούλης δεν έχει δώσει ποτέ δείγματα ότι κάνει θέατρο ή πέφτει μόνος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: