Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Προτιμώ τον Κασάνο από τον Καβάνι»

«Προτιμώ τον Κασάνο από τον Καβάνι»
Ο Αντρέα Ρανόκια θαυμάζει τον Έντισον Καβάνι αλλά προτιμά τον Αντόνιο Κασάνο σαν συμπαίκτη εν όψει του αγώνα της Ίντερ με τη Νάπολι. Ο «Φανταντόνιο» επιστρέφει από τιμωρία δύο αγωνιστικών αφού είχε βρίσει διαιτητή και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην επίθεση μαζί με τον Ντιέγκο Μιλίτο και τον Ροντρίγκο Παλάσιο.

«Μας έλειψε πολύ, επειδή είναι φαινόμενο», τόνισε ο Ρανόκια στη Corriere dello Sport και συνέχισε:

«Δεν υπάρχουν πολλοί με το δικό του ταλέντο και τη δική του οπτική ποδόσφαιρο. Μπορεί να επινοήσει κάτι καινούριο ανά πάση στιγμή. Γνωρίζω τι έχει καταφέρει στην καριέρα του αλλά ξέρω ότι μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα. Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτόν και τον Καβάνι που είναι σπουδαίος παίκτης , θα διάλεγα τον Κασάνο φυσικά».

Οι «νερατζούρι» δεν πείθουν τελευταία με τις εμφανίσεις τους ειδικά μετά το 3-1 επί της Γιουβέντους.

«Ερχόμασταν από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και κάνουμε ένα κενό σε φυσικό και ψυχολογικό επίπεδο. Κάποιοι θα μπορούν να πουν ότι χαλαρώσαμε μετά από αυτή τη νίκη αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Πάντως είναι λογικό να σκεφτούμε πως χάσαμε τόσους βαθμούς τελευταία.

Δε θα μείνω ευχαριστημένος με το να βγούμε απλά στο Champions League, καθώς θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μου αρέσει πάντα να κερδίζω και να είμαι πάνω από τους άλλους. Αυτή τη στιγμή που είμαστε εδώ πρέπει να στοχεύουμε στην κορυφή
», πρόσθεσε ο Ιταλός αμυντικός.

Ο Βάλτερ Σάμουελ είναι τιμωρημένος επομένως περισσότερη πίεση θα έχει η άμυνα της Ίντερ και ο ίδιος ο 24χρονος άσος.

«Η απουσία του Σάμουελ θα μας στοιχίσει γιατί μας δίνει ψυχραιμία και ηρεμία σε μένα και τον Ζούαν Ζέσους, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αντικατασταθεί σωστά. Είμαι πολύ καλύτερα μετά από ένα διάστημα τραυματισμών που είχα. Πονούσα τόσο πολύ στον αγώνα με τη Γιουβέντους αλλά ήθελα τόσο πολύ να παίξω, θα το έκανα έστω και με ένα πόδι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: