Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Άσπρο… πάτο!!

Άσπρο… πάτο!
Άμα χάνεις τέτοιες ευκαιρίες, πώς να μην είσαι στη τελευταία θέση της βαθμολογίας;

Για δεύτερο σερί παιχνίδι η Βέροια δεν κατάφερε να σκοράρει από την… άσπρη βούλα -εξαιρετική απόκρουση του Κηπουρού στο πέναλτι του Ιωάννου (80’)- και «μοιραία» έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά στο ντέρμπι νεοφώτιστων.

Καλύτεροι οι Κρητικοί στο πρώτο μέρος, κακό παιχνίδι στο δεύτερο, με τους φιλοξενούμενους να είναι λίγο πιο ζωηροί.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προς στιγμήν ένα βαθμό, που τους ανεβάζει από τον... πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο αν νικήσουν οι άλλες ομάδες που είναι χαμηλά, τότε τους αφήνουν... πίσω να τα βάζουν με τη τύχη τους!



Με διάθεση μπήκαν στον αγώνα και οι δύο ομάδες. Ειδικά μετά το πρώτο 10’, ο Πλατανιάς άρχισε να παίρνει τα… ηνία του αγώνα, ωστόσο είχε πρόβλημα στην τελική πάσα. Στο 25’ είχαμε και την πρώτη σημαντική ευκαιρία στην αναμέτρηση. Ο Κανακούδης σέντραρε από τα αριστερά, ο Ουντότζι έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Λόπεζ έκανε εξαιρετική απόκρουση και κράτησε το μηδέν για τη Βέροια. Ένα λεπτό αργότερα, οι Χανιώτες είχαν εκ νέου ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Ουκάρ βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως ήταν αρκετά πλάγια και ο γκολκίπερ της Βέροιας είπε δεύτερο «όχι».

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε περισσότερο, δεν υπήρχαν φάσεις και έπρεπε να φτάσουμε στο 34’ για την πρώτη καλή ευκαιρία της Βέροιας. Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη συνεργάστηκαν άψογα, με τον Καφέ να βγάζει μόνο του τον Μπαργκάν, όμως ο τελευταίος… σάστισε και δεν έπιασε καλά το σουτ, με τον Ποτουρίδη να μπλοκάρει αρχικά και στη συνέχεια τον Κηπουρό να μαζεύει τη μπάλα.

Το δεύτερο μέρος ήταν κακό. Καμία σχέση με το πρώτο που υπήρχε διάθεση και κάποιες ευκαιρίες. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να γίνεται κάτι αξιοσημείωτο στον αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται… σβηστά στο 0-0. Κι όμως στο 80’ η Βέροια είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Κανακούδης ανέτρεψε στην περιοχή τον Ιωάννου, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Παράλληλα, οι Χανιώτες συνέχισαν με δέκα παίκτες, καθώς ο αμυντικός των γηπεδούχων αποβλήθηκε. Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 90, με τον Ολαϊτάν να μην καταφέρνει να πλασάρει καλά και τον Γκονζάλες να προλαβαίνει τη μπάλα, πριν περάσει τη γραμμή.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό (0-0), με την Βέροια να ανεβαίνει προς στιγμήν από τον… πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες έχουν να δώσουν ακόμα ένα ματς και πιθανώς να αφήσουν τη «βασίλισσα του βορρά»… πίσω.








Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (64’ Ναζλίδης), Τζανής, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Γκονζάλες, Αγκιλέρα, Καλάϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (75’ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης (55’ Μιρτσέτα)

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Δημήτρης, Ντόε, Παληγεώργος

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Γεωργίαδης, Καλτσάς (72' Γκιγιέρμο), Καφές, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ιωάννου (82' Κόστλι)

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Παυλίδης, Σνάουτσνερ, Γεωργέας, Μπάρμπας



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: