Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν… Ονουάτσι!!

Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν… Ονουάτσι!
Ο Μπέντζαμιν Μπάτον μίκραινε -αντί να μεγαλώνει.

Στην ταινία του Φίντσερ.

Διότι στο… θρίλερ που ανάγκασε τον Πανιώνιο η Ξάνθη, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι ήταν μεγάλος!

Τόσο πολύ που έβαλε δυο γκολ, έφτιαξε άλλο ένα και οδήγησε τους ακρίτες σε ένα εντυπωσιακό 4-0!

Ένα δεκάλεπτο του τρόμου στο πρώτο μέρος (31’ Μαρίν, 38’ Γούτας, 41’ Ονουάτσι) σκότωσε τους «κυανέρυθρους» κι έκανε απόλυτα επιτυχημένο το σίκουελ της επιστροφής Ουζουνίδη.



Σε έξι παιχνίδια μέχρι σήμερα στα Πηγάδια η Ξάνθη είχε πετύχει τέσσερα γκολ. Τέσσερα γκολ σε 540 λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις)! Τα μαθηματικά όμως δεν κατάφεραν ποτέ να εξηγήσουν το ποδόσφαιρο. Και όποτε αποπειράθηκαν να το κάνουν, έπεσαν σε «φαινόμενα» σαν το… ακραίο καιρικό που έπληξε τον Πανιώνιο. Την καταιγίδα που σήκωσαν οι γηπεδούχοι και έβρεξε τρία γκολ σε ένα δεκάλεπτο (31’-41’)!

Χρειάστηκε μόνο να συνδυαστούν ο Μάνταλος με τον… διαιτητή (η μπάλα κόντραρε ακούσια στα πόδια του) και να σερβίρει ο Ονουάτσι το προβάδισμα στον Μαρίν. Και κατόπιν όλα μαύρισαν για τον Πανιώνιο (που πατούσε καλά μέχρι τότε και είχε χάσει μια καλή ευκαιρία με τον Αραβίδη). Πριν καταλάβει καλά-καλά τι τον βρήκε λοιπόν, ο Γούτας είχε πάρει αμπάριζα την άμυνά του (σε κόρνερ του Μάνταλου) και ο Ονουάτσι είχε πάρει ευχαρίστως το «δώρο» που του έκανε ο Αυλωνίτης («τσαφ» σε σέντρα του Βασιλακάκη) τελειώνοντας πρόωρα το ματς.

Η εικόνα του Πανιωνίου στο γήπεδο επέβαλε δραστικές αλλαγές. Και ο Ελευθερόπουλος προσπάθησε -από την έναρξη κιόλας του β’ μέρους- να τις ξεκινήσει. Μάταια… Διότι η ταυτόχρονη είσοδος των Μενδρινού-Καμπάνταη (αντί των Σάμαρη-Ντούνη) δεν προσέφερε τίποτα παραπάνω στους «κυανέρυθρους» από μια ανούσια υπεροχή. Τόσο ανούσια, που ενώ εκείνοι είχαν την μπάλα, η Ξάνθη ήταν που συνέχισε να χάνει τις ευκαιρίες.

Το 4-0 λοιπόν φάνταζε πολύ πιθανότερο από το 3-1. Ε, δεν έγινε την πρώτη (κεφαλιά του Βασιλακάκη που έβγαλε στη γραμμή ο Γιαννούλης), δεν έγινε τη δεύτερη (η κεφαλιά του Ονουάτσι έφυγε λίγο έξω), την τρίτη οι «κυανέρυθροι» δεν το γλίτωσαν. Κι έμειναν να παρακολουθούν ανήμποροι το πάρτι του Ονουάτσι (εξαργύρωσε στο 80' τον όμορφο συνδυασμό Βασιλακάκη-Μαρίν) πριν το δοκάρι τους στερήσει -σε δυνατό σουτ του Κούρου- ακόμα και το «γκολ της τιμής».






SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μαρσελίνιο (76’ Πλατέλλας), Μάνταλος (88’ Τορομανίδης), Μαρίν, Ονουάτσι

Στον πάγκο έμειναν οι: Λυμπερόπουλος, Μαρκόφσκι, Τριάδης, Καζούμπα, Νάκας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Αυλωνίτης, Σπυρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης (46’ Μενδρινός), Γουνδουλάκης (74’ Οκόγιε), Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης (46’ Καμπάνταης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Περιστερίδης, Ρόβας, Κοντοχρήστος, Κούρντι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: