Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Εύκολα ή δύσκολα θέλουμε τη νίκη»

«Εύκολα ή δύσκολα θέλουμε τη νίκη»
Συνέχεια στο αήττητο σερί του θέλει να δώσει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπως δήλωσε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο επίσημο πρόγραμμα του σημερινού ματς. «Εύκολα ή δύσκολα πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο 29χρονος μέσος και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως ο Αστέρας μπορεί, αυτό που δεν κατάφερε στον περσινό ημιτελικό με τον Ατρόμητο, να το καταφέρει φέτος και να βγει πάλι στην Ευρώπη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο Match Program της αναμέτρησης

Ο Αστέρας υποδέχεται σήμερα τον Άρη. Πόσο δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί στην έδρα μας και εύκολα ή δύσκολα πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα;

«Το να είσαι τρίτος στην βαθμολογία είναι ότι καλύτερο για την ομάδα, αλλά αυτό που θέλουμε όλα τα παιδιά είναι να φτιάξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα;

«Ξεκινώντας μια χρονιά πρέπει να βάζεις στόχους για να ξεπεράσεις την προηγούμενη. Πιστεύω πως ο Αστέρας μπορεί, αυτό που δεν κατάφερε στον περσινό ημιτελικό με τον Ατρόμητο, να το καταφέρει φέτος και να βγει πάλι στην Ευρώπη».

Πως ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

«Μου άρεσε από μικρό παιδί και σε ηλικία εννέα ετών γράφηκα στις Ακαδημίες του ΟΦΗ. Εκεί έγινα επαγγελματίας και μετά πήγα ως δανεικός στον Ατσαλένιο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήμουν στον Εργοτέλη».

Ποιο θεωρείς το δυνατό σου σημείο ως ποδοσφαιριστής;

«Στην ομάδα που αγωνίζομαι, βάζω πάνω από όλα την ομάδα και μετά τον εαυτό μου. Πιστεύω πως διαθέτω καλή τεχνική και έχω καλή πάσα, ενώ μπορώ να βρεθώ μέσα στην φάση του γκολ».

Ποια θεωρείς καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου;

«Πριν δύο χρόνια όταν σωθήκαμε στα τελευταία παιχνίδια με τον Εργοτέλη, όπου σκόραρα και στα δύο παιχνίδια και έμεινε η ομάδα στην Κατηγορία. Ωστόσο και η μεταγραφή μου στον Αστέρα είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα».

Είσαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παραμονή σου στην Τρίπολη;

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα, φεύγοντας από το σπίτι μου και από μια μεγάλη πόλη. Έκανα γρήγορα όμως φίλους και καλές παρέες στην Τρίπολη και αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα στη νέα μου πόλη».

Τι μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στους φιλάθλους του Αστέρα;

«Πρέπει να αισθάνονται πολύ τυχεροί που ο Αστέρας, αντιπροσωπεύει όλη την Αρκαδία και ολόκληρη την Πελοπόννησο στη Σούπερ Λιγκ και καλό θα ήταν να υπάρχει μεγαλύτερη στήριξη και να είναι ακόμα περισσότερο κοντά στην ομάδα. Τους θέλουμε δίπλα μας».

Όταν ξεκινούσες το ποδόσφαιρο, είχες κάποιο πρότυπο σαν ποδοσφαιριστή;

«Ένας ποδοσφαιριστής που πάντα μου άρεσε είναι ο Ιταλός Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Μου αρέσει που ήταν ο αρχηγός και ο ηγέτης της Γιουβέντους».

Δυσκολότερος ποδοσφαιριστής που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα;

«Θα ήθελα να ξεχωρίσω τρεις ποδοσφαιριστές. Αρχικά τον Ριβάλντο, γιατί έπαιζε πάντα την μπάλα με την μία και ήταν πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Στην συνέχεια τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, γιατί ήταν πολύ κινητικός και από την παρουσία του στο Αγγλικό πρωτάθλημα είχε το στυλ να πηγαίνει από περιοχή σε περιοχή. Τέλος ο Παντελής Καφές όταν έπαιζε στην ΑΕΚ, γιατί ήταν έμπειρος παίκτης και πατούσε πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή».

Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα νέο ποδοσφαιριστή;

«Ότι πρέπει να κάνει θυσίες, να κοιτάξει το σχολείο και τις σπουδές του και αν το αγαπάει τόσο πολύ να επιμείνει και αν είναι καλός και το αξίζει, θα μπορέσει κάποια στιγμή να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα».

Σου αρέσει να ρισκάρεις;

«Το ρίσκο πρέπει να υπάρχει στην ζωή, φτάνει να γίνεται με μέτρο. Αν δεν ρισκάρεις στην καθημερινότητα σου, σίγουρα δεν μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα».

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Στην Τρίπολη, πίνουμε καφεδάκι με καλούς φίλους και μετά πάω σπίτι, όπου ασχολούμαι το υπόλοιπο της ημέρας με την κόρη μου. Όταν βρίσκομαι στην Κρήτη, πηγαίνω για ψάρεμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: