Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Δε θα ρισκάραμε με τον Μέσι»

«Δε θα ρισκάραμε με τον Μέσι»
Δε θα συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή της Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι για τον αγώνα με την Μπέτις σε περίπτωση που δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, υποστηρίζει ο Τίτο Βιλανόβα. Ο τεχνικός των Καταλανών δήλωσε ακόμη ότι το παιχνίδι κόντρα στους Σεβιγιάνους θα είναι πολύ δύσκολο.

«Ο Λίο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει του αγώνα χωρίς καμία ενόχληση. Την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά και το πρωί και το απόγευμα. Λίγο πριν το αγώνα θα αποφασίσουμε αν θα αγωνιστεί ενενήντα λεπτά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αισθάνεται μια χαρά», τόνισε ο Βιλανόβα.

Ο τεχνικός των Καταλανών τόνισε ότι αν ο Μέσι αισθάνεται πριν τον αγώνα όπως και στις προπονήσεις τότε θα ξεκινήσει βασικός στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

«Θέλει να παίξει γιατί είναι εντάξει και δε νιώθει καμιά ενόχληση. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είμαστε πιο δυνατοί στο γήπεδο με αυτόν. Εάν υπήρχε κάποιο ρίσκο, δε θα ταξίδευε μαζί μας», πρόσθεσε.

Ο 44χρονος τεχνικός επεσήμανε τις δυσκολίες του αγώνα με την Μπέτις, μια ομάδα που βελτιώνει πολύ το πρόσωπό της όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

«Η Μπέτις είναι μια καλή ομάδα και υπό τις οδηγίες του Πέπε Μελ τα παιχνίδια μεταξύ μας είναι πάντα πολύ δυνατά», προειδοποίησε για το σημερινό αγώνα.

Ο Βιλανόβα μνημόνευσε ένα αγώνα για το ισπανικό κύπελλο πριν από τρία χρόνια όταν σε ένα αγώνα στη Σεβίλλη η Μπαρτσελόνα είχε αποκλειστεί από την Μπέτις και ενώ αυτή τότε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία.

«Θυμάμαι αυτό τον αγώνα ως μια από τις πιο άσχημες στιγμές στην καριέρα μου από τότε που είμαι στην πρώτη ομάδα. Η Μπέτις είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα που σε κρατάει σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για αυτό το λόγο κέρδισε και τη Ρεάλ Μαδρίτης», συμπλήρωσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: