Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Σιγά μην «γκέλαρε» τώρα!!

Σιγά μην «γκέλαρε» τώρα
Την ξέφρενή του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League 2 συνεχίζει ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Βoρείου ομίλου νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «ροσονέρι» συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι έχοντας 21 βαθμούς οκτώ περισσότερους από τη δεύτερη Κασσιόπη.

Εκείνος που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν ο Λεπτοκαρίδης, ο οποίος στο 47’ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάρισε στην ομάδα του το «τρίποντο», ενώ στο 88’ τόσο ο Απόλλων Καλαμαριάς όσο και ο Εθνικός έμειναν με έναν παίκτη λιγότερο όταν ο Πασαλής και ο Γαϊταρτσής αντίκρισαν απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στα άλλα ματς του Βορείου ομίλου ο Βατανιακός νίκησε στην έδρα του με σκορ 2-1 τον Τηλυκράτη, ενώ με το ίδιο σκορ στο γήπεδό της η Ζάκυνθος επικράτησε του Κορδελιού. Σημαντικό «διπλό» με 1-0 πήρε η Κασσιόπη απέναντι στην Δόξα Κρανούλας. Ισόπαλες με 2-2 έμειναν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Πλαταμώνα, αλλά και του Οικονόμου Τσαριτσάνη με τον Τύρναβο.

Στα παιχνίδια του Νοτίου ομίλου σημαντική νίκη με 2-0 πήρε ο Φωστήρας κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ τη «δύναμη» της έδρας της εκμεταλλεύτηκε και η Κόρινθος που επιβλήθηκε της Γλυφάδας 2-0. Σπουδαίο «τρίποντο» κόντρα στην Προοδευτική πήρε και ο Αχαρναϊκός με 1-0. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Παναιγειάλου με τον Πανηλειακό, αφού οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν 2-2.

Η (7η) αγωνιστική, Νότιος όμιλος:

Αχαρναϊκός- Προοδευτική 1-0
Κόρινθος- Γλυφάδα 2-0
Φωστήρας- Αστέρας Μαγούλας 2-0
Παναιγιάλειος- Πανηλειακός 2-2
Καλαμάτα- Επισκοπή 1-0
Ρεπό: Ρούβας

*Η αναμέτρηση Χανιά- Εθνικός Αστέρας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

Επόμενη (8η) αγωνιστική:

Χανιά- Αχαρναϊκός
Προοδευτική- Κόρινθος
Γλυφάδα- Παναιγιάλειος
Αστέρας Μαγούλας- Καλαμάτα
Επισκοπή- Ρούβας
Ρεπό: Πανηλειακός

Η (7η) αγωνιστική, Βόρειος όμιλος:

Βατανιακός- Τηλυκράτης 2-1
Ζάκυνθος- Κορδελιό 2-1
Αναγέννηση Καρδίτσας- Πλαταμώνας 2-2
Οικονόμος Τσαριτσάνης- Τύρναβος 2-2
Απόλλων Καλαμαριάς- Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0
Δόξα Κρανούλας- Κασσιόπη 0-1


Η επόμενη (8η) αγωνιστική:
Ζάκυνθος- Bατανιακός
Τηλυκράτης- Αναγέννηση Καρδίτσας
Κορδελιό- Οικονόμος Τσαριτσάνης
Πλαταμώνας- Απόλλων Καλαμαριάς
Τύρναβος- Δόξα Κρανούλας
Εθνικός Σιδηροκάστρου- Κασσιόπη



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: