Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Εθνικός κατά διαιτησίας!!

Εθνικός κατά διαιτησίας
Ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς 1923 με αφορμή τα έκτροπα στο παιχνίδι με τον Ερμή το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού...

"Σήμερα στο γήπεδο του Κορυδαλλού -δυστυχώς – γίναμε θεατές του Θεάτρου του παραλόγου.

Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων - που για άγνωστο λόγο κράτησε ο διαιτητής- και με ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση, η ομάδα μας έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στερώντας μας την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε τη νίκη απέναντι στον Ερμή.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα αντιμετωπιστήκαμε εχθρικά από τον κύριο Καριοφύλλη λες και ήθελε να μας αποδείξει κάτι. Τι; Μόνο ό ίδιος ξέρει.

Όσο για τη συμπεριφορά κάποιων παικτών του Ερμή οι οποίοι έδειξαν τα γεννητικά τους όργανα μετά την επίτευξη της ισοφάρισης προκαλώντας τους φίλους του Εθνικού, φαίνεται με αυτόν τον τρόπο ο Ερμής εννοεί την ανταπόδοση στο ότι εμείς δώσαμε δανεικό τον ποδοσφαιριστή Γκορόγια που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Ο Εθνικός, όπως έχει αποδείξει μέχρι τώρα στην πορεία του, κερδίζει τους αγώνες μέσα στο γήπεδο και αυτό θα συνεχίζει να κάνει. Διοίκηση, προπονητικό τίμ, ποδοσφαιριστές και κόσμος θα είμαστε ένα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: