Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αντσελότι: «Θέλω τη Μίλαν στον τελικό»

Αντσελότι: «Θέλω τη Μίλαν στον τελικό»
Τη Μίλαν θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ο Κάρλο Αντσελότι, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

Ο νυν τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος για έκατσε για οκτώ σεζόν στον πάγκο των «ροσονέρι», μίλησε και για την πορεία που πραγματοποιεί ο ιταλικός σύλλογος τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

«Η Μίλαν βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, όμως έχει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, όπως είναι ο Ελ Σαραουί. Ελπίζω να μην τους πετύχουμε στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως θα ήθελα να αντιμετωπίσω τη Μίλαν στο τελικό της διοργάνωσης», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός των «ροσονέρι».

Στη συνέχεια ο Αντσελότι μίλησε και για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει στη φετινή Serie A, αλλά και για την πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ligue 1: «Στο ιταλικό πρωτάθλημα η Γιουβέντους είναι ένα βήμα πιο μπροστά, όμως και η Νάπολι διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο με το οποίο μπορεί να τους κοντράρει», ενώ για την πορεία της ομάδας του πρόσθεσε: «Ούτε εγώ ούτε και οι ιδιοκτήτες της ομάδας είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εξελίσσεται η σεζόν».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: