Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν σέβονται τους παίκτες όταν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις»

«Δεν σέβονται τους παίκτες όταν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις»
Έξαλλος ήταν ο Άκης Μάντζιος με την απόφαση του διαιτητή να γίνει το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τέτοιες καιρικές συνθήκες.

Ο τεχνικός των Φαιάκων τόνισε ότι δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές όταν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα του πάλεψε αλλά δεν είχε και την τύχη με το μέρος του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάντζιος:

«Πρώτα από όλα θα πρέπει να πω ότι είναι απαράδεχτο που έγινε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι όσοι αποφάσισαν να γίνει το παιχνίδι δεν σέβονται τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες. Δεν γίνεται να παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο λόγω των καιρικών φαινομένων», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σήμερα το παιχνίδι πήγε καθαρά στη δύναμη, την προσωπική μονομαχία και την τύχη. Στα δύο πρώτα στοιχεία ως τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τα Γιαννινα αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μιλάω για την τύχη γιατί από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ, όπως και το δεύτερο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν δύσκολο να επανέλθουμε και με τέτοιο αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: