Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Ιδανικότερη επιλογή ο Σκολάρι»

«Ιδανικότερη επιλογή ο Σκολάρι»
Απόλυτα σύμφωνο βρίσκει τον Ζουνίνιο η απόφαση της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να παραδώσει τις τύχες της εθνικής ομάδας της χώρας στον Λουΐς Φελίπε Σκολάρι.

Ο 39χρονος σήμερα πρώην ποδοσφαιριστής γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του νέου τεχνικού της «σελεσάο» αφού υπό τις οδηγίες του στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου πριν από 10 χρόνια στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κορέας, οπότε στάθηκε αμέσως στο πλευρό του.

«Ο Σκολάρι αποτελεί ιδανική επιλογή για την εθνική ομάδα. Δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο παλιά. Αυτός και ο Παρέιρα είναι εξαιρετικοί προπονητές. Έχει ήδη κατακτήσει το Μουντιάλ και πιστεύω πως μπορεί να αλλάξει την κατάσταση», τόνισε σε συνέντευξή του ο Ζουνίνιο που παραδέχθηκε πως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη δεν είναι Βραζιλιάνος:
«Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος αυτήν τη στιγμή και το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα για τέταρτη φορά, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε τη συνεισφορά παικτών όπως ο Τσάβι ή ο Ινιέστα στις επιτυχίες της Μπαρτσελόνα», πρόσθεσε ο Ζουνίνιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: