Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ποντόλσκι: «Δε μιλάμε για τίτλο»

Ποντόλσκι: «Δε μιλάμε για τίτλο»
Τη μεγάλη διαφορά της Άρσεναλ από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε ο Λούκας Ποντόλσκι. Ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» εμφανίζεται συνειδητοποιημένος, τονίζοντας πως με τη διαφορά να φτάνει τους 15 βαθμούς από την κορυφή, εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να μιλούν για την κατάκτηση τίτλου, αλλά ελπίζει σε βελτίωση με νίκες στα εκτός έδρας ματς.

«Αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να μιλάμε για τίτλο, γιατί είμαστε 15 βαθμούς πίσω απο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε παίξει πολλά εκτός έδρας παιχνίδια, όπου ήμασταν καλύτεροι, αλλά πήραμε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας. Και αυτό είναι που πρέπει να διορθώσουμε. Σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να κερδίζουμε», ήταν τα λόγια του για να συνεχίσει:

«Το ποδόσφαιρο πάντως είναι ένα άθλημα με διακυμάνσεις στις θέσεις της βαθμολογίας, καθώς μπορεί να κερδίσεις τρία ή τέσσερα σερί ματς και ο αντίπαλος να χάσει δυο- τρία,με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι και πάλι στον αγώνα για τον τίτλο».

Ο 27χρονος Γερμανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο που αναρωτιέται για τη φετινή πορεία της ομάδας του Λονδίνου:

«Έχουμε ακόμα παραπάνω από 20 ματς. Όταν βρίσκεσαι στην έκτη ή έβδομη θέση, τότε ο κόσμος αναρωτιέται τι συμβαίνει στην Άρσεναλ. Με την ολοκλήρωση όμως και των 38 παιχνιδιών μπορεί κανείς να το αναρωτηθεί αυτό».

Τέλος, ο Ποντόλσκι μίλησε για τον Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας το κύρος του Αλσατού τεχνικού:

«Ο Βενγκέρ είναι ένας πολύ καλός προπονητής, με κύρος. Βλέπω πως βοηθάει τους παίκτες, κάνοντας επισημάνσεις που τους βελτιώνουν», είπε χαρακτηριστικά.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: