Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Σκληρή μάχη με τη Γιουβέντους»

«Σκληρή μάχη με τη Γιουβέντους»
Η Παλέρμο φιλοξενεί τη Γιουβέντους σήμερα και ο αθλητικός διευθυντής των Σικελών περιμένει μια σκληρή μάχη. Ο Πιέτρο Λο Μόνακο πήρε τη θέση του προπονητή της ομάδας, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου αιφνιδίως λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τους «μπιανκονέρι».

«Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού στο σύλλογο και δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα του τεχνικού μας», εξήγησε και συνέχισε σχολιάζοντας για τον αγώνα:

«Ο Αντρέα Πίρλο είναι ένας παίκτης κλειδί για τη Γιουβέντους, αλλά το πραγματικό τους όπλο είναι το πνεύμα νικητή και μαχητή και ο Πίρλο προσθέτει ποιότητα. Πρόκειται να γίνει μια σκληρή μάχη, αλλά θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα με όποιον και αν παίζουμε σε όποια κατάσταση και να είμαστε».

Το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να αποδειχθεί «μπούμερανγκ» καθώς υπολογίζεται ότι 20.000 από τα 30.000 εισιτήρια που έχουν πωληθεί για τον αγώνα στο στάδιο «Μπαρμπέρα», έχουν πάει σε χέρια οπαδών της Γιουβέντους. Υπάρχει μεγάλη μερίδα οπαδών της «μεγάλης κυρίας» στη Σικελία που δε θα χάσουν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά.

«Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι μας θα φωνάζουν περισσότερο για να καλύψουν τις φωνές των αντιπάλων», τόνισε ο Λο Μόνακο.

Ο Φαμπρίτσιο Μίκολι επιστρέφει από τιμωρία αλλά το μέλλον του στην ομάδα είναι στον αέρα καθώς το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο.

«Βρισκόμαστε σε στάδιο αναμονής, καθώς πρέπει να επανεκτιμήσουμε κάποια πράγματα. Χρειάζεται χρόνο να σκεφτεί κάποια πράγματα και εμείς θα του παρέχουμε αυτό το διάστημα.

Σκεφτόμενοι τα χρόνια που θα ανανεωθεί το συμβόλαιο, πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του επομένως τα λεφτά δεν είναι το θέμα.

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε ενωμένοι και να οδηγήσουμε την Παλέρμο σε καλύτερη θέση. Θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μεγαλώνει συνεχώς
», συμπλήρωσε ο αθλητικός διευθυντής των Σικελών.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: