Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Το δίλημμα «πιστολέρο» - «τρομοκράτης»

Το δίλημμα «πιστολέρο» - «τρομοκράτης»
Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Όμως είναι δεδομένο ότι το μεγάλο του δίλημμα έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης εκεί όπου την φανέλα βασικού διεκδικούν Κώστας Μήτρογλου και Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Φουστέρ έχει προβάδισμα αντί του Μασάντο για την μία πτέρυγα.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και φαίνεται ότι για τις 10 θέσεις έχει αποφασίσει. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας. Στην μεσαία γραμμή θέση θα πάρουν, Μανιάτης, Μοντέστο και Ιμπαγάσα. Στην μία πτέρυγα θα είναι ο Αμπντούν και στην άλλη ο Φουστέρ, με τον Μασάντο να διεκδικεί μία θέση εκεί.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης, το δίλημμα ανάμεσα σε Μήτρογλου και Τζεμπούρ φαίνεται ότι θα απαντηθεί μόνο όταν βγουν επίσημα οι 11άδες. Πάντως, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα πλάνα του Ζαρντίμ, ένα προβάδισμα έχει ο Κώστας Μήτρογλου που είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος και το έδειξε και απέναντι στην Άρσεναλ.

Bέβαια, σε καμία περίπτωση δεν αποκλείεται ο Ζαρντίμ να κάνει κάποια έκπληξη σε ότι αφορά την 11άδα καθώς Κοντρέρας, Γκρέκο, Μασάντο και Τζεμπούρ είναι παίκτες πρώτης γραμμής και κανείς δεν μπορεί να ξαφνιαστεί αν τελικά είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: