Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Στα ντέρμπι τα πάμε καλύτερα»

«Στα ντέρμπι τα πάμε καλύτερα»
Σίγουρος πως οι παίκτες του μπορούν να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (8/12) ο Αντρέα Στραματσόνι.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «νερατζούρι» υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν αποδείξει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν πως στα ντέρμπι αγωνίζονται καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια.

«Με παίκτες όπως ο Κασάνο, ο Παλάσιο και ο Μιλίτο μπορούμε να ακολουθήσουμε πολλές διαφορετικές τακτικές», ενώ για το αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σνάιντερ στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Νάπολι, σχολίασε: «Έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, όμως θα μπορεί να παίξει στο ματς της Κυριακής», είπε ο τεχνικός των «νερατζούρι» στην συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο Στραματσόνι μίλησε και για τον χαρακτήρα που έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές του στα ντέρμπι: «Στα μεγάλα παιχνίδια έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά, αφού έχουμε νικήσει τόσο την Μίλαν όσο και τη Γιουβέντους. Ωστόσο, χάσαμε αρκετούς βαθμούς σε ματς με μικρές ομάδες, όμως έχουμε μάθει από τα λάθη μας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: