Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πεντάρα και λαχτάρα!!

Πεντάρα και λαχτάρα
Η Άντερλεχτ πέρασε εύκολο βράδυ στην έδρα της Μονς και έφυγε νικήτρια με 5-0.

Έτσι, διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, +6 μπροστά από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, που λαχτάρισε στο φινάλε, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Κόρτραϊκ. Νίκες για Μαλίν, Μπέβερεν, ισοπαλία ανάμεσα σε Σερκλ Μπριζ και Λέουβεν.

Με χατ τρικ του Εμποκανί, η Άντερλεχτ διέσυρε με 5-0 την Μονς. Ο Κονγκολέζος επιθετικός, πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ στο 6ο και στο 41 ο λεπτό, για να έρθει ο Κανού στο 74’ και να κάνει το 0-3. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους στο 80ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Μπέρτελιν. Ο Ζιλέ διαμόρφωσε το 4-0 με πέναλτι στο 82’ για να έρθει ο Εμποκανί στο 88’ και να κλείσει το σκορ.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ έκανε το 1-0 στην έδρα της Κόρτραϊκ στο 22’. Ο Λεγιέ με πέναλτι στο 88’ έκανε το 0-2 με πέναλτι στο 88ο λεπτό, δείχνοντας να καθαρίζει το παιχνίδι για την ομάδα του.

Παρόλα αυτά ο Μίτροβιτς με γκολ στο 90’, μείωσε σε 1-2, θέτοντας σε κίνδυνο το «διπλό» της Βάρεγκεμ, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι μέχρι το φινάλε. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ έμεινε έτσι στο -6 από την Άντερλεχτ και είναι η μόνη ομάδα που βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου.

Η (19η) αγωνιστική

Σταντάρ Λιέγης- Σαρλερουά 6-1
Γάνδη- Μπέβερεν 0-2
Κόρτραϊκ- Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-2
Μαλίν- Λόκερεν 2-1
Μονς- Άντερλεχτ 0-5
Σέρκλ Μπριζ- Λέουβεν 1-1
Γκενκ- Λιρς
Γκέρμιναλ- Κλαμπ Μπριζ


Η επόμενη (20η) αγωνιστική

Κλαμπ Μπριζ- Μονς
Άντερλεχτ- Λέουβεν
Σαρλερουά- Γκέρμιναλ
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γκενκ
Λόκερεν- Γάνδη
Μαλίν- Σταντάρ Λιέγης
Λιρς- Σερκλ Μπριζ
Μπέβερεν- Κόρτραϊκ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: