Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Κουστένης: «Γκαγκαλούδης και Στεφανίδης την διαφορά»

Κουστένης: «Γκαγκαλούδης και Στεφανίδης την διαφορά»
Στην εμπειρία που χωρίζει τις δύο ομάδες στάθηκε ο Τζίμης Κουστένης, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Καβάλα και το Περιστέρι.

Ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε για τα κρίσιμα σουτ που ανέλαβαν οι Γκαγκαλούδης κα Στεφανίδης στο φινάλε, τα οποία τελικά έκριναν την αναμέτρηση.

«Συγχαρητήρια στην Καβάλα και στον Άγγελο Κορωνιό, για την πολύ καλή δουλειά που φάνηκε σήμερα ότι έχει κάνει με την ομάδα. Ξέραμε πως για να νικήσουμε σε αυτό το γήπεδο, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά. Καταφέραμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι, μέχρι τα τελευταία λεπτά. Όλα κρίθηκαν στο γεγονός ότι η Καβάλα έχει κάποιους έμπειρους παίκτες, όπως ο Γκαγκαλούδης και ο Στεφανίδης, που έβαλαν τα κρίσιμα σουτ και έτσι χάσαμε. Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο στο Περιστέρι και να νικήσουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Κολοσσό».

Ο Ανδρέας Ψαρόπουλος από την πλευρά του, σχολίασε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ελπίσαμε πως θα μπορέσουμε να νικήσουμε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι έως το τελευταίο δίλεπτο, όταν δεν καταφέραμε να βάλουμε τα καλάθια που θέλαμε, με αποτέλεσμα να νικήσει η Καβάλα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι να μείνει στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: