Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Τσάβι πασάρει, Μέσι σκοράρει»

«Τσάβι πασάρει, Μέσι σκοράρει»
Να μη μείνουν οι παίκτες της Μπέτις μόνο στο αν θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι στο σημερινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα, τονίζει ο Μπενιάτ. Ο άσος των Σεβιγιάνων έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Τσάβι και περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

«Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο πλευρό μας», τόνισε ο μέσος της Μπέτις.

Είναι μια απίθανη αποστολή μια νίκη επί της Μπαρτσελόνα; «Θα πω ό,τι είχα πει και πριν τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο κόσμος θεωρούσε σίγουρο ότι θα χάναμε αλλά εμείς βγήκαμε στο γήπεδο, δουλέψαμε πολύ σκληρά και αγωνιστήκαμε χωρίς φόβο. Φυσικά πάντα χρειάζεσαι τύχη για να κερδίσεις, ήμασταν λιγάκι τυχεροί επιθετικά ενώ αυτοί δεν ήταν.

Νομίζω ότι μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και θα προσπαθήσουμε πολύ για αυτό. Όσες αλλαγές κάνουμε θα γίνουν για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Η Μπαρτσελόνα ξέρει πως θα είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος
», πρόσθεσε.

Η Μπέτις πρέπει να προσέξει μόνο τον Μέσι αν τελικά αγωνιστεί; «Ο Μέσι είναι αυτός που κάνει τη διαφορά. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο μεγάλος σκόρερ και τρομερός με την μπάλα στα πόδια. Αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον Τσάβι. Είναι αυτός που μπορεί να σταθεί δίπλα του στο ίδιο επίπεδο με αυτόν και να κάνουν σπουδαία πράγματα μαζί», συμπλήρωσε.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: