Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη και... προσπέραση η Αταλάντα!!

Επιστροφή στις νίκες για τους Μπεργκαμάσκι, που επικράτησαν με 2-1 της Πάρμα στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του Campionato. Στις 21:45 Ρόμα-Φιορεντίνα.
Η ομάδα του Στέφανο Κολαντουόνο άρχισε ιδανικά στο «Ατλέτι Ατζούρι Ντ' Ιτάλια» καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με την κεφαλιά του Ντένις μετά τη σέντρα του Σκελότο. Το γρήγορο γκολ της Αταλάντα είχε ως αποτέλεσμα να... ξυπνήσει η Πάρμα, που βγήκε μπροστά και προσπάθησε για την ισοφάριση, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει. Δεν το έκανε, όμως, για να έρθει το 2-0 για τους γηπεδούχους στο 38' με κοντινή προσπάθεια του Πελούζο μετά το σουτ του Ντένις και την απόκρουση του Μιράντε. Παρ' όλα αυτά, οι Παρμέντζι του Ρομπέρτο Ντοναντόνι αντέδρασαν και μείωσαν (2-1) στο 45' με την κεφαλιά του Αμάουρι.

Νωρίε στο δεύτερο ημίχρονο, στο 54', η Πάρμα έκανε αλλαγή τερματοφύλακα καθώς ο Μιράντε τραυματίστηκε, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και απείλησαν με Παλέτα και Σανσόνε, η Αταλάντα θα μπορούσε προς το τέλος να πετύχει και τρίτο γκολ αλλά και το 2-1 μια χαρά τής κάνει καθώς πήρε το τρίποντο και πέρασε στη βαθμολογία την Πάρμα.


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: