Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Βασικός ο Πετρόπουλος, παίζονται τρεις θέσεις!!

Βασικός ο Πετρόπουλος, παίζονται τρεις θέσεις
Με τον Αντώνη Πετρόπουλο, στη θέση του Τοτσέ αναμένεται να παραταχθεί στο σημερινό ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο ο Παναθηναϊκός, ενώ έξι ποδοσφαιριστές διεκδικούν τρεις θέσεις στη βασική ενδεκάδα. Μοναδική απώλεια ο Κουίνσι, μέσα οι Σο, Βύντρα και Σισοκό.

Ακόμα και σε τέσσερις αλλαγές, συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ, ίσως προχωρήσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, στον καταρτισμό της ενδεκάδας για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η δεδομένη αλλαγή είναι πως ο Πετρόπουλος θα πάρει τη θέση του Τοτσέ στο βασικό σχήμα.

Πιθανότατη θεωρείται και η συμμετοχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στη βασική ενδεκάδα, με τον Σισοκό να μετακινείται στη μεσαία γραμμή και να μένει εκτός ενδεκάδας ο Σο. Θέση διεκδικούν ο Βελάσκες και ο Τριανταφυλλόπουλος δίπλα στον Βύντρα, ενώ στην προσπάθεια της αναχαίτισης του Τζαμέλ Αμπντούν ο Ρότσα, είναι πιθανό να προτιμήσει τον Μαρίνο αντί του Σεϊταρίδη.

Με αυτά τα δεδομένα, σε σύστημα 4-3-3, η ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής: Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρίνος ή ο Σεϊταρίδης δεξιά, ο Βύντρα με παρτενέρ έναν εκ των Βελάσκες ή Τριανταφυλλόπουλου, αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος. Στη μεσαία γραμμή ο Βιτόλο σαν καθαρό κόφτης, δεξιά του ο Ζέκα και αριστερά του ο Σισοκό και μπροστά, οι Μαυρίας δεξιά, Λάζαρος αριστερά και Πετρόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός της 22μελούς αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: