Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Φλερτάρει Αμπντούν η Αρσεναλ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο Τζαμέλ Αμπντούν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr θα πρέπει να αναμένονται άμεσα εξελίξεις αναφορικά με το ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων» για την απόκτηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

          Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Αμπντούν. Τούτο είναι εξόχως σημαντικό και δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι «Λονδρέζοι» κινούνται στη μεταγραφική αγορά με γνώμονα πάντα τις εισηγήσεις του Αλσατού τεχνικού.

           Σε περίπτωση κατά την οποία ο Αμπντούν γίνει σε διάστημα έξι μηνών ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, μετά τον Μιραλάς, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο νησί -ένα ενδεχόμενο το οποίο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες- τότε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Αλγερινού. Άλλωστε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο novasports, είχε υπογραμμίσει πως ο Πίνο μοιάζει με τον Αμπντούν

          Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον της Άρσεναλ είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για το σύλλογο του Πειραιά. Και επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει να αναμένουμε άμεσα εξελίξεις επί του θέματος.

          Θυμίζουμε ότι πριν από έξι ημέρες ο μάνατζερ του Αμπντούν, Καρίμ Ακλίλ είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του στη «Le Buteur» ότι έχει προτάσεις για τον πελάτη του, δίχως ωστόσο να αποκαλύψει τα ονόματα των ομάδων: «Ναι, έχω λάβει προτάσεις. Έχω μερικές από ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά θεωρώ πως είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για κάτι τέοιο, αλλά το ενδιαφέρον υπάρχει».novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: