Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Μάντζιος: «Μαιτρ της ψυχολογίας ο Αναστόπουλος»

Μέλι… έσταξε για τον προπονητή του στον Ατρόμητο, Νίκο Αναστόπουλο, το νέο απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου, Βαγγέλης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Μαιτρ της ψυχολογίας ο Αναστόπουλος»
Το εγκώμιο του προπονητή του στον Ατρόμητο, Νίκο Αναστόπουλο, «έπλεξε» σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον «Αναστό» και στον ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο υψηλόσωμος φορ χαρακτήρισε "μετρ" της ψυχολογίας τον Έλληνα τεχνικό, ενώ μίλησε και το πόσο χαρούμενος είναι που θα συνεργαστεί μαζί του για δεύτερη φορά.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Μάντζιου στην κάμερα της Nova:

Για το γεγονός πως θα συνεργαστεί και πάλι με τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου που τελικά έγινε. Με τον κύριο Αναστόπουλο έχουμε πολύ καλή σχέση και δεν μπορούμε να το κρύψουμε άλλωστε. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο ένας σέβεται και εκτιμά τον άλλο και καταφέραμε μέσα σε λίγες μέρες να τελειώσει η μεταγραφή».

Για το αν μπορεί να κάνει μαζί με την συνεισφορά του Νίκου Αναστόπουλου ακόμη περισσότερα πράγματα απ’ ότι είχε κάνει με τον Έλληνα τεχνικό στον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων:

«Στον ΟΦΗ υπήρχαν όντως πολλά προβλήματα, αλλά ο κύριος Νίκος κατάφερε παρά τα προβλήματα αυτά να δέσει την ομάδα και να κάνουμε πολύ καλή πορεία. Εδώ συνάντησα συνθήκες διαφορετικές, πολύ οργανωμένο σωματείο, ο ποδοσφαιριστής έχει τα πάντα και το μόνο που τον απασχολεί είναι να έχει υψηλή απόδοση. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι στον ΟΦΗ παρά τα προβλήματα που είχαμε κάναμε αυτή την πορεία. Εδώ που δεν έχουμε προβλήματα νομίζω η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα».
Για το αν μπορεί να σκοράρει αρκετά τέρματα με τη φανέλα της νέας του ομάδας:

«Επιθετικός είμαι, η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ και να μοιράζω και ασίστ όποτε μπορώ γιατί νομίζω ότι έχω αυτό το χαρακτηριστικό και μπορώ να το κάνω. Γι' αυτό άλλωστε είμαι εδώ πέρα, ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Για το αν ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί όντως να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες της εκάστοτε ομάδας του:
«Ναι, αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά. Είναι μετρ της ψυχολογίας. Είναι κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να σου πάρει το 100% και σίγουρα όταν ο προπονητής σου δείχνει ότι σε πιστεύει και σε εκτιμάει, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, νομίζω σου δίνει αυτοπεποίθηση και μπορείς να αποδώσεις πολύ καλύτερα».

Για το αν του είχε λείψει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο:


«Έκανα μια επιλογή, ήμουν πριν στο εξωτερικό. Είχα ένα διετές αρκετά υψηλό συμβόλαιο, αλλά ήθελα να γυρίσω. Δεν είναι τα πράγματα όπως τα περίμενα εκεί. Δεν περνούσα καλά. Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και τί καλύτερο από τον Ατρόμητο».


Για το αν σκέφτεται την Εθνική:

«Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει αυτό. Το σκεφτόμουν, το σκέφτομαι, θα το σκέφτομαι και ελπίζω μέσα από τον απόδοση μου να αναγκάσω τον Σάντος να με πάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: