Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Μέσα» ο Καμπάιγ!!

Επιτέλους... επιστροφή στην δράση για τον Γιοάν Καμπάιγ.

«Μέσα» ο Καμπάιγ!
Η ώρα της επιστροφής του Γιοάν Καμπάιγ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νιούκαστλ έφτασε! Στην αποστολή, αλλά όχι στην ενδεκάδα για το ματς με τη Νόριτς (12/1) θα βρεθεί ο 26χρονος άσος.

Όπως δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου, ο Γάλλος χαφ θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νόριτς το ερχόμενο Σάββατο (12/1) στο «Carrow Road», τονίζοντας ωστόσο πως δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

«Τα καλά νέα είναι ότι θα ταξιδέψει μαζί μας και νιώθουμε σαν να έχουμε μια νέα μεταγραφή. Δε νομίζω πως είναι ακόμα σε θέση να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Θα είναι στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς θα δούμε τι θα γίνει.

Ο Γιοάν είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μας δώσει τεράστια βοήθεια από εδώ και στο εξής» ήταν το σχόλιο του Πάρντιου στην επίσημη ιστοσελίδα της Νιούκαστλ.

Ο Καμπάιγ βρίσκεται στα «πιτς» από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, με την απουσία του να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στην εικόνα που παρουσιάζουν οι «καρακάξες»-ειδικά-το τελευταίο διάστημα.

Μέχρι τον τραυματισμό του πρόλαβε να αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, σημειώνοντας και δύο γκολ. Τελευταία φορά έπαιξε στην εντός έδρας ήττα (1-0) από τη Γουέστ Χαμ στις 10 Νοεμβρίου.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: