Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το κίνητρο έδωσε... φτερά στον Γκιστ!

Ο Ρέπεσα ήταν εκείνος που δεν ήθελε τον Γκιστ στην Μάλαγα και ο τελευταίος με τη εμφάνισή του με τη φανέλα της νέας του ομάδας τον διέψευσε πανηγυρικά.

Το κίνητρο έδωσε... φτερά στον Γκιστ
Ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μάλαγα στάθηκε στο έξτρα κίνητρο που είχε κόντρα στην πρώην του ομάδα, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό που μετρά είναι το θετικό αποτέλεσμα για τους «πράσινους».

«Είχα κίνητρο για προσωπικούς λόγους, αλλά είμαι χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε. Τα σουτ που έβαλα έπρεπε να τα επιχειρήσω. Ήταν ελεύθερα σουτ και εφόσον είχαν πάρει και τα άλλα παιδιά τα σουτ, ο Ούκιτς, ο Μπράμος, έπρεπε εγώ με τη σειρά του να τα πάρω. Τα έβαλα, κι είμαι ικανοποιημένος που μπήκαν και νικήσαμε», είπε ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, αλλά θα πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτή τη νίκη. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό τον τομέα και να προσέξουμε γιατί στη συνέχεια έχουμε αρκετά μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας».

Όσο για τον τραυματισμό του Διαμαντίδη, ο Αμερικανός σχολίασε; «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι μεγάλη η απώλεια για μας με τον Διαμαντίδη. Όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά που έχουμε μπροστά μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και χωρίς τον αρχηγό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: