Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Μαρουκάκης: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας στην Τούμπα»

Ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Καλλιθέας, Ματθαίος Μαρουκάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι αλλά και τον επαναληπτικό στην Τούμπα τονίζοντας πως θα διεκδικήσουν όποιες πιθανότητες έχουν.

Για το παιχνίδι είπε:

«Είναι μια τεραστία νίκη για την ομάδα μου καθώς κερδίσαμε μια από τις πέντε καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Η μπάλα έτσι είναι, μπορεί να μην παίζεις τόσο καλά αλλά να κερδίσεις. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη κατοχή από εμάς, εμείς προσπαθήσαμε με κόντρες να απειλήσουμε. Μας ευνόησε και ο αγωνιστικός χώρος γιατί είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια γήπεδα. Πιστεύω ότι στην αρχή φοβηθήκαμε λίγο το παιχνίδι, λογικό είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, όπως είπε και ο προπονητής μας ρίσκαρε και του βγήκε».

Για τον άσχημο αγωνιστικό χώρο:

«Έτσι είναι όταν παίζεις με ομάδα Α εθνικής, δεν τους ευνοούν τέτοια γήπεδα. Χθες έγιναν πολλά λάθη εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου».

Για τον στόχο της ομάδας και αν μπορεί να κάνει την έκπληξη στο Κύπελλο:

«Εννοείτε, αλλά ο αρχικός μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα, αυτό θα κοιτάξουμε πρώτα. Από εκεί και πέρα όσο έχουμε το αβαντάζ θα προσπαθήσουμε αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε το καλύτερο στην Τούμπα και από εκεί και πέρα ας περάσει ο καλύτερος. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το πως βίωσε το παιχνίδι μιας και ήταν ο πρωταγωνιστής:

«Ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου. Έτυχε χθες να είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής άλλες φορές θα είναι κάποιος άλλος».

Για την αλλαγή του προπονητή:

«Δεν είναι ότι καλύτερο όταν αλλάζει ο προπονητής μέσα στη χρονιά αλλά μας έχει δώσει ψυχολογία».

Τέλος, για το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ τόνισε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα, με δύο νίκες ανεβαίνεις ψηλά και με δύο ήττες πέφτεις χαμηλά. Θα διεκδικήσουν πολλές ομάδες την άνοδο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: